Ben gayet sakinim
Herkesede saygım var. Benim tavrım çivinin söktüğü çivi. Sayın yönetici beyfendi vakit kaybı diyor ama yazmaktanda kendini alamıyor. Kendisiyle çelişiyor. Bende yol göstermeye alışıyorum. Yazmasınlar dimi. Çözümü bu. Vakit kaybetmesinler. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ülkemizin ve çağımızın en büyük sorunu. Ben kendilerine bunuda anlatmaya çalıştım bak konuyu açarken bu işi yapmak isteyen katkıda bulunmak isteyenler hobisi olanlar tartışalım demeye çalışıyorum. Beyler hiç okumadan anlamadan idrak etmeden kitabın ortasından dalıyor. Yok boşa vakit kaybetmeyin yok insanlara bilmem ne ettirmeyin bi sivrilmeler bi sivrilmeler anlamadım ki nedir sizi bu kadar düşman kesen şey.
Merhaba, birkaç gündür yönetimle bu mesele üzerine düşünüyoruz ve aklıma şu fıkra geliyor anlatayım müsadenizle.
Nasreddin Hoca, kadılık yaparken bir gün bir ahbabı burnundan soluyarak gelmiş. Hasmı için söylemediğini bırakmamış. Sonra:
– Hocam, Allah aşkına söyle, demiş, haklı değil miyim?
Hoca ne yapsın?
– Haklısın, demiş.
Ahbabı sinirleri yatışmış olarak gitmiş. Onun hemen arkasından hasmı gelmiş. Bu defa da o başlamış atıp tutmaya, yok bana şöyle, yok böyle yaptı demeye. O da Hoca’ya sormuş:
– Haklı değil miyim?
Hoca:
– Vallahi çok haklısın, demiş.
Adam da sakinleşerek gitmiş. Tüm bunlara tanık olan Hoca’nın karısı bile bu işe şaşırmış kalmış.
– Senin kadılığında bir garip Hoca Efendi. İkisine de sen haklısın dedin. Hiç öyle şey olur mu?
Nasreddin Hoca hanımının yüzüne bakıp:
– Hatun, demiş, sen de haklısın!
Şimdi maaşallah kimse alınmasın bizim forumdada haksız kimse yok
birgün birisi deseki yahu tamam da bende biraz fazlamı ileri gidiyorum dese ?
haşa huzurdan hocalık etmeye çalışmak gibi bir niyetimiz yok, niyetim gülümsetebilmek
sonuç olarak , sizde haklısınız üstadım
saygılarımla...