mustilem23
Üye
İlk akla gelen , yazdıklarınıza göre düğme bozuk olabilir mi ?
Butonu parmağınızla basılı tutun.fişe taktığım zaman çalıştırma düğmesine basıyorum elektrik süpürgesi randımanlı olarak çalışıyor
Siz kusura bakmayın.butonmu bozuk .anlam veremiyorum butona basınca açık kontak kapanıyor geçiş başlıyor kusura bakmayın
güzel insan, anladığımız kadarıyla elektrikle pek bir samimiyetiniz yok. eğer olsaydı; monofaze elektrikte anahtar/düğme/buton adına ne dersen de sadece tek kanal/yol/ damar/ kabloda çalışır.Ustalar yorumlarınız ve link için çok teşekkürler butonu verdim sipariş , gelsin makinenin sökümünü yapacagım gelene kadar kagat sikistircağım hiç olmazsa butona köprü atarız direk fişe takınca çalışsın 5 6 yıllık makine nasıl olsa.
Ustalar teshisinizi sorgulanıyor um arizayı anlamaya çalışıyorum ben bu butonu tetik buton olarak algıladım bu sanırım aç kapa buton iyide ozaman normal zamanda buton basılı kalsa fişe takınca direk çalışması lazım ama yine butona basarak çalışıyor elektronik tesisat elektriğine göre mantığı epey farklı geliyor bana
Konu açılmışken leptopta gördüm sanırım açma kapama düğmesine 1 kablo geliyor o nasıl algılıyor mantığı nı anlayamadım bilginiz var ise paylasabilir misiniz.
@paskomya Üstadgüzel insan, anladığımız kadarıyla elektrikle pek bir samimiyetiniz yok. eğer olsaydı; monofaze elektrikte anahtar/düğme/buton adına ne dersen de sadece tek kanal/yol/ damar/ kabloda çalışır.
Laptop ta tetik butonu 3v3;leptopta gördüm sanırım açma kapama düğmesine 1 kablo geliyor o nasıl algılıyor mantığı nı anlayamadım bilginiz var ise paylasabilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?