sayın zbyrble size katılıyorum 1200 tl tv satmışlar size ve ön panelde darbe oluşmuş en azından siz o firmanın ürününü almışsınız size o paneli 300 tl fiyatlandırsalar belkide siz o firmanın 2 ci ürününü alarak memnuniyetinizi isbat etmiş olacaksınız aynı zamanda milli serveti korumaklada devlete katkı sağlayacaksınız ama burada asıl haksız olan bu baronları koruyan BTK dırBirde şu var.Geçen yıl Toshiba Marka Led Tv nin yeri değiştirilirken ön panelde hafif bir darbeden dolayı
hasar oluştu..Servisi arayıp Panel fiyatı sorduk,adam 1500 tl dedi..Tv nin fiyatı 1200 Tl..Bunun mantıklı bir açıklaması var mı?
Evet,sn.by lent; çok küçük (Derin de olmayan) çizikler için krem kıvamında,yani jel olarak da Panel yüzeyine doğrudan sürülebilen solüsyonlar olduğunu da duynuştum.(Ayni cd'lerdeki çok hafif çiziklerin de benzer olarak onarılıp da giderilmesinde olduğu gibi) bu çok küçük çiziklerin özel bir solüsyonla giderilip yok edilebildiğini duymuş veya okumuştum sanırım.
Az önce samsung 32" lik Lcd ldc tv'ye tam da çerçeve yanından bir parmağımla tam bastırdığımda içeriye doğru 1-2 mm kadar da esnediğini (Aralanıp da tam açıldığını) da gördüm.Ancak parmak basıncı tam kaybolduğunda hiçbir aralık kalmayacak şekilde bu yüzeyler de birbirine (Çerçeve içi-tft panel dış yüzeyi) tam temas ediyor,bu da sizin de sözünü etmiş olduğunuz esnek tespit (yaylanabilir montaj) kuralını tam destekleyen bir durum açıkçası.Kolay gelsin.Saygılarımla.
sayın binbaşı 1-2 mm açıklık ve esnekliği sizde farkediyorsunuz tamam esneklik ve açıklık olsun ancak medde yerçekimi kanununa göre direk yere düşer şimdi soruyorum led ekrandan süzülen su panelin altından tekrar yerçekimi kanunu alt üst edip yukarımı çıkıyor içeriden tamam esnek ve boşluğa bir mazereti olabilir firmanın ama en azından ekrandan aşağıya kadar panelin sonuna kadar süzülen su artık panelin tabanında kalmalı yada yere akmalı siz neden orada bu tv ye arıza verdireceğiniz sistem devre yapıyorsunuz kaldıki su kova yada şişe ve bardakla boşalmıyo zaten öyle olsa bunu resimle tetkikle ortaya çıkarır servis ancak bize bu tür olayları resmetmek yerine bu tür olayın olmamasını gerektirecek resimler çekseler daha hoş olur
sayın binbaşı 1-2 mm açıklık ve esnekliği sizde farkediyorsunuz tamam esneklik ve açıklık olsun ancak medde yerçekimi kanununa göre direk yere düşer şimdi soruyorum led ekrandan süzülen su panelin altından tekrar yerçekimi kanunu alt üst edip yukarımı çıkıyor içeriden tamam esnek ve boşluğa bir mazereti olabilir firmanın ama en azından ekrandan aşağıya kadar panelin sonuna kadar süzülen su artık panelin tabanında kalmalı yada yere akmalı siz neden orada bu tv ye arıza verdireceğiniz sistem devre yapıyorsunuz kaldıki su kova yada şişe ve bardakla boşalmıyo zaten öyle olsa bunu resimle tetkikle ortaya çıkarır servis ancak bize bu tür olayları resmetmek yerine bu tür olayın olmamasını gerektirecek resimler çekseler daha hoş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?