Pic'le 3 eksen interpolasyon yapan devreye ve yazılım algoritmasına ihtiyacım var, hadi bakalım motion PLC lerle, PIC farkını anlayalım...
üstat ben seni anlıyorum illaki yazarsın birçok işin üstesinden de geleceğine inanıyorum ama bahsi geçen iş için senin teslim süren min 1 ay çok iyimser olmak kaydıyla arayüz programı pcb basımı vs. ama bu iş plc ile 4. günde devreye alınmaya başlanır iş inada binerse açık yüreklilikle sana soruyorum bu işi 1 sefer yapacak olsan yazılım için ne kadar talep edersin veya yaparmısın mikroişlemci ile...
sonuç olarak eksen actuatorleri için driver lar hazır. plc de olsa pic te olsa. böyle bir işi pcb ve yazılım dahil 3000$ isterim açıkçası. plc ile daha fazla isteyeceklerdir.
interpolasyon,pid bunlar pic için sorun değil. insanlar şunu anlamakta güçlük çekiyor. plc yi oluşturan zaten mcu lar.
tek yüzlü kart basımı benim için böyle bir devrede çizmek 1 saat. basmak 15 dak LPKF cihazı var elimde. lehimlemek 15 dak. programı yazmak enfazla 2 gün. totalde 3. günde eksenler dans eder.
... kesinlikle oturup program uğraşmam plc takarım gider. Ama işin ucunda 10 kopya varsa imkanımda olursa kendimi plc ye üttürmem.
fotoğrafını koyduğunuz mavi kartı merak ettim
kartla ilgili detay verebilirmisiniz.
teşekkürler
Aaaahh ah! Biz ne mühendisler gördük entegreyi kırkayak zanneden...
....Ama ne mühendisler de gördük gerçekten işinde çok iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?