Pil Punta için Trafo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan veezy1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

veezy1

Üye
Merhabalar
Resimlerini eklediğim pil punta devresi sipariş ettim. Bu devrede kullanılması gereken 9v Ac trafo bulunuyor. Benim siparişimde trafo yok sadece kart gelecek. Bu resimleri farklı farklı satıcılardan ekledim. Ama hepsi de aynı kart muhtemelen. Ancak satıcıların hepsi ürün açıklaması ve resimlerinde 9v trafo resmi koymuşlar. Ancak kartın üzerinde 9-12 volt yazıyor. Bir satıcının ürün resminde 9-12 volt 3w olarak belirtmiş (3.resim)
Elimde 12 volt 250ma DC çıkışı olan bir adaptör vardı, söktüm ve trafonun AC çıkışı 14,25 volt gösteriyor. Ben bu trafoyu bu projede kullansam karta zarar verirmiyim acaba. Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• IMG_4804.webp
    IMG_4804.webp
    66.8 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_4805.webp
    IMG_4805.webp
    97.2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_4806.webp
    IMG_4806.webp
    120.7 KB · Görüntüleme: 13
Merhabalar
Resimlerini eklediğim pil punta devresi sipariş ettim. Bu devrede kullanılması gereken 9v Ac trafo bulunuyor. Benim siparişimde trafo yok sadece kart gelecek. Bu resimleri farklı farklı satıcılardan ekledim. Ama hepsi de aynı kart muhtemelen. Ancak satıcıların hepsi ürün açıklaması ve resimlerinde 9v trafo resmi koymuşlar. Ancak kartın üzerinde 9-12 volt yazıyor. Bir satıcının ürün resminde 9-12 volt 3w olarak belirtmiş (3.resim)
Elimde 12 volt 250ma DC çıkışı olan bir adaptör vardı, söktüm ve trafonun AC çıkışı 14,25 volt gösteriyor. Ben bu trafoyu bu projede kullansam karta zarar verirmiyim acaba. Teşekkür ederim

Gümrüksüz online alışveriş sınırı 0 Euro’ya indi

Son düzenleme:
Elimde 12 volt 250ma DC çıkışı olan bir adaptör vardı, söktüm ve trafonun AC çıkışı 14,25 volt gösteriyor.
12dc çıkışlı adaptör 14.25 ac vermez.
Trafo büyük bir ihtimal 12v ac dir kullanabilirsiniz.
Devrede regülatör vardır. 12-14 v fark etmeyecektir. Besleme kondansatör ürünün yanındaki SMD regülatör 78XX olabilir.

Gümrüksüz online alışveriş sınırı 0 Euro’ya indi

Hamdolsun o işi de hallettik :)
Milli damadımızdan bu yana dışarıdan çok az malzeme aldım. Yakınlarım var, sağolsunlar onlar getiriyor.

Küçük trafo anakart beslemesi içindir. Kullanabilirsiniz
12dc çıkışlı adaptör 14.25 ac vermez.
Trafo büyük bir ihtimal 12v ac dir kullanabilirsiniz.
Devrede regülatör vardır. 12-14 v fark etmeyecektir. Besleme kondansatör ürünün yanındaki SMD regülatör 78XX olabilir.
ben adaptörün içini açtım, doğrultma devresini söktüm. Trafonun çıkışını ac modunda 14 volt gösteriyor Muhsin bey

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri