CakirBeyLi
Üye
Arkadaşlar merhaba. Yeni üye oldum foruma. Eve oto teybi ve amfisinden müzik sistemi kurdum. Ancak dün sistemin kabinini yenilerken sistemde değişiklikler de yapayım dedim. Şimdi bende bir çift 13cm bir çift 16cm hoparlör var. Bunlar teybin direkt ses kablolarına bağlı çalışıyorlar. Birde 2 çift oval hoparlör var. Ben bu 2 çift hoparlörü 4 kanallı amfime seri bağlantı yaparak amfinin A kanalına köprü yaptım. İlk başta çaldı ama şimdi hiç bir ses soluk yok. Acaba amfinin çıkışlarını mı yaktım diye merak ediyorum. Çünkü hoparlörleri multimetre ile ohm değerlerini ölçtüğümde değer veriyor. Ayrıca teybin direkt ses çıkışına bağladım, ovallerden ses geldi. Yani hoparlörler yanmamış. Ama amfi çıkışında bir problem var. Bunu multimetre cihazı ile nasıl ölçerim? Kısa devre var mı yok mu diye?
B kanalında köprülü Bass var o çalışıyor. Üstteki A kanalı çalışmıyor.
Amfiyi bu multimetre cihazı ile kontrol edebilmemin bir yolu olmalı. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
B kanalında köprülü Bass var o çalışıyor. Üstteki A kanalı çalışmıyor.
Amfiyi bu multimetre cihazı ile kontrol edebilmemin bir yolu olmalı. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleme: