Muhsin Kamer
Profesyonel Üye
Çip kolay kolay arızalanmaz. Çipe müdahale edilmemişse/kurcalanmamışsa, voltaj kaçırılmamışsa...
Çip kolay kolay arızalanmaz. Çipe müdahale edilmemişse/kurcalanmamışsa, voltaj kaçırılmamışsa...
Üstadım elektronik tamir için kullanıcam smd parçalar lehimle sökemiyorum parçalara pcb ye zarar veriyor hobi olarak tamir için alıcam
Abi kartı kurcalamadık dedi sadece Ekran gelmiyor dediÇip kolay kolay arızalanmaz. Çipe müdahale edilmemişse/kurcalanmamışsa, voltaj kaçırılmamışsa...
https://www.trendyol.com/orh/8586-l...istasyonu-uflemeli-havya-makinesi-p-850382840Üstadım Elektronik tamir için kullanıcam smd parçalar lehimle sökemiyorum parçalara pcb ye zarar veriyor hobi olarak tamir için alıcam
Gerekli tavsiyeleri arkadaşlar vermiş. Katılıyorum hepsine. Tavsiye olarak mrsolderfix youtube kanalını da tavsiye ederim. Bir malzemeyi sökmenin bin tane yolu var.Üstadım Elektronik tamir için kullanıcam smd parçalar lehimle sökemiyorum parçalara pcb ye zarar veriyor hobi olarak tamir için alıcam
.
Abi kartı kurcalamadık dedi sadece Ekran gelmiyor dedi
Sicak hava tabancasının fanı dügme açıkken çalışıyor ,dügme kapalıyken rezistansı çalışıyormuş
Önerebilceğniz uygun fiyatlı elektronik tamir için sicak hava istasyonu varmıdır?