SoNMoHiKaN
Üye
Öncelikle herkerse meraba ben şu an Elektrik-Elektronik mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim seneye yani 4 . sınıf derslerinde bir alana yönelmemiz gerekiyor ve ben hala kararsızım hangi alana yöneleceğim konusunda. Kimisi diyorki imza yetkisi için elektriğe yönel kimiside diyoruki kontrol alanı daha iyi daha fazla iş bulma olanağın var. Açıkçası kararsız kalmış durumdayım .
Diyelimki elektrik alanını seçtm bunun avantajları nedir? Yada elektroniği seçtigim zaman orta gerilime imza atabilirsin dediler bana bu ne anlama geliyor ? Elektroniği seçersem normal bir ev elektrik projesine imza atma hakkım olurmu ?
Birisi bu konuda aydınlatırsa beni çok sevinirim özellikle piyasada çalışan mühendislerden yardım bekliyorum şimdiden sağolun...
Diyelimki elektrik alanını seçtm bunun avantajları nedir? Yada elektroniği seçtigim zaman orta gerilime imza atabilirsin dediler bana bu ne anlama geliyor ? Elektroniği seçersem normal bir ev elektrik projesine imza atma hakkım olurmu ?
Birisi bu konuda aydınlatırsa beni çok sevinirim özellikle piyasada çalışan mühendislerden yardım bekliyorum şimdiden sağolun...