Merhaba,
İş öğrenmek isteyen panodan anlayan, kendini PLC programlama konusunda geliştirmek isteyen yetiştirilmek üzere bir mühendis ya da tekniker arayışımız vardır. Fabrikamız Tuzla'dadır. İlgilenenlere duyurulur.
Merhaba
Bu yazı ile benim sezinlediğin pcl işinden anlamayan , fazla anlamayan ve öğrencilere yönelik ilan gibi gördüm .
Ama panodan anlayacak .
Sadece merakımı cezbetti..Neden yetişmiş değilde öğrenmek isteyen?
Merhaba
Yetişmiş elemanın sesi fazla çıkabilir . ( maaş , çalışma şartları , ulaşım , yemek , , ikramiye diğer vs gibi )
Aynı is ilanini facebookta da gördüm baya bir yazanlar vardı amaç burda eleman yetiştirmek mi yoksa yetişmiş eleman fazla para ister ben makinanın arzasini beraber yapariz deyip az paraya eleman çalıştırmak mi facebookta bugün aynı ilanın uzaktan destek verebilirim diye yazanı da gördüm .
Merhaba
İlan verme taktiği olabilir .
Biliyorum diyen arkadaşlarla görüştük ama bir şey bilmediklerine çok kez şahit olduk biz de kendi personelimizi yetiştirmeye karar verdik. Sebep budur..
Merhaba
Anlamadığım konu arkadaşlarla görüştük diyorsunuz pano bilğilerimi yok mu diyorsunuz ?
yoksa plc bilğisi olmayan . İlan prof duruyor .
Bir ilan gördüm ilan firmasının sayfasında (
Elektrik ile ilğili değil )
Şöyle bir ilan :
QWERTYUIOPĞÜ projemizde acil vasıfsız bay , bayan danışman , 1234567890 ücret ,yol , yemek .
Amaç : İlanın gerçeği güvenlik görevlisi kursuna kayıt için eleman toplamak !!!
İyilik sever işkur ma firması .
Kolay Gelsin .