Plc hangi sensör bağlanır

erdemxflx

Üye
Bu PLC ye hangi model sensör bağlanır

Ekli dosyalar

• IMG_20241211_112608.jpg
    IMG_20241211_112608.jpg
    219.4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20241211_112550.jpg
    IMG_20241211_112550.jpg
    300.9 KB · Görüntüleme: 14
Dijital girişler 0-1 olarak çalışan girişlerdir . Analog sensör bağlayamazsınız direk olarak .

Önerdiğiniz yakın hareket algılama sensöü varmı
Siz nasıl proses olmasını istiyorsunuz ,önemli olan o . Bir adet sensör için plc bağlamak külfetten başka birşey olmaz .
Düzeltme yazıyorum . Altta analog girişler de varmış . Buraya analog sensör bağlanabilir . Çok güzel bir deney ve eğitim düzeneği herhalde bu .

Son düzenleme:
Siz nasıl proses olmasını istiyorsunuz ,önemli olan o . Bir adet sensör için plc bağlamak külfetten başka birşey olmaz .
Otomatik kapı olacak maket.
Hareket sensörü ile el algılayıp kapı açılacak. ve kapının arasınds birisi varsa o çıkana kadar kapı kapanmayacak.
Proje ödevi PLC ye bağlayıp programnı yapacağım.

Otomatik kapı olacak maket.
Hareket sensörü ile el algılayıp kapı açılacak. ve kapının arasınds birisi varsa o çıkana kadar kapı kapanmayacak.
Proje ödevi PLC ye bağlayıp programnı yapacağım.
Bu konuda seçenek çok fazla . Bir incelemek lazım sana hangisi daha iyi uyar diye . Her otu çöpü de algılayıp pat diye kapı açılmamalı .

Yalnız şunu netleştirelim. Birşeyleri getirip plc ye bağlamak en kolay derdiniz. Programlama konusunda eğitim aldınız mı?
Evet. 10. Sınıf otomasyon okuyorum. Daha 4 ayım var öğreneceklerim var daha.
Yalnız şunu netleştirelim. Birşeyleri getirip plc ye bağlamak en kolay derdiniz. Programlama konusunda eğitim aldınız mı?
Birde bu kavşaklarda trafik ışıkları oluyor on'ların çalışma mantığı nedir

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,031
Kullanıcılar
452,997
Son üye
LaBeta.1

Yeni konular

Geri