Önerdiğiniz yakın hareket algılama sensöü varmıDijital girişler 0-1 olarak çalışan girişlerdir . Analog sensör bağlayamazsınız direk olarak .
Siz nasıl proses olmasını istiyorsunuz ,önemli olan o . Bir adet sensör için plc bağlamak külfetten başka birşey olmaz .Önerdiğiniz yakın hareket algılama sensöü varmı
Otomatik kapı olacak maket.Siz nasıl proses olmasını istiyorsunuz ,önemli olan o . Bir adet sensör için plc bağlamak külfetten başka birşey olmaz .
Bu konuda seçenek çok fazla . Bir incelemek lazım sana hangisi daha iyi uyar diye . Her otu çöpü de algılayıp pat diye kapı açılmamalı .Otomatik kapı olacak maket.
Hareket sensörü ile el algılayıp kapı açılacak. ve kapının arasınds birisi varsa o çıkana kadar kapı kapanmayacak.
Proje ödevi PLC ye bağlayıp programnı yapacağım.
I girişlerine bağlanırmıhttps://www.direnc.net/mz80-kizilotesi-sensor Şu senin işini görür gibi . Daha iyi fikri olan arkadaşlarda yardımcı olur eminim .
Yalnız şunu netleştirelim. Birşeyleri getirip plc ye bağlamak en kolay derdiniz. Programlama konusunda eğitim aldınız mı?I girişlerine bağlanırmı
Evet. 10. Sınıf otomasyon okuyorum. Daha 4 ayım var öğreneceklerim var daha.Yalnız şunu netleştirelim. Birşeyleri getirip plc ye bağlamak en kolay derdiniz. Programlama konusunda eğitim aldınız mı?
Birde bu kavşaklarda trafik ışıkları oluyor on'ların çalışma mantığı nedirYalnız şunu netleştirelim. Birşeyleri getirip plc ye bağlamak en kolay derdiniz. Programlama konusunda eğitim aldınız mı?