PLC S7 1200 ile fırında ısı kontrolünü nasıl yapabilirim ?

matt1903

Üye
Katılım
5 Ara 2014
Mesajlar
20
Puanları
1
Yaş
32
Fırında sıcaklık kontrol etmek istiyorum s7 1200 ile nasıl yapabilirim.Tecrübem yok tez ödevim bu bi yardımcı olur musunuz.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
merhaba.ödevinizde belli bir kontrol yöntemi isteniyormu.yoksa sadece sıcaklığı görücem bunu göre aç kapa yapılacak gibi bir konumu.eğer hassas bir kontrol isteniyorssa bunu pıd ile yapmalısınız.bunun için ısıyı ölçecek bir cihaz ve ısıtmayı yapacak bir ısıtıcı olması gerekir.tam olarak belirtirseniz daha fazla yardımcı olunur.
 
Isı kontrolü dedi hoca herhangi bi kontrol yöntemi söylemedi . Sensörler olacak fırının kapağı açılacak tepsi çıkacak bu tarz bi ödev
 
benım sana yardımcı olabılecegım bır ornek var sanırım ısını gorur. sıcaklık olcecek cıhaz olarak ben transmıter kullandım ve sonuc olarak mantıkmen fırın bellı bır sıcaklık aralıgında tutulmak ıstenıyor. ve pısırme ıslemı bıtıkten sonra kapaklar acılacak ve raylı sısteme baglı aeabalar dısarı cıkacak. ıstedıgın buysa eger yardımcı olabılırım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,943
Mesajlar
921,873
Kullanıcılar
451,123
Son üye
Eldost

Yeni konular

Geri
Üst