PLC ve HMI seçimi yardım...!

arkadaşlar 5 yıldır teoride ve similasyon üzerine çalıştığım PLC ve HMI bilgilerini uygulamaya dökmek istiyorum. ucuz ve kullanışlı olan siemens, delta ve fatek marka PLC ve delta, easyview marka touch panel almak istiyorum ama daha önce hiç almadığım için nerden nasıl ucuza alabileceğimi bilmiyorum.
Kendime deney seti oluşturacağım için ucuz olması çok önemli. ikinci el olması da farketmez. PLC ve HMI yanında sürücü, encoder da almak istiyorum.
lütfen yardım edin arkadaşlar. rica ediyorum arkadaşlar

fiyat hesaplı olsun dersen delta almalısın şöyle söyliyeyim 14ssplc a57 hmi birde delta invertör al üzerinde çalış

arkadaşlar bu ürünleri en ucuz nerden alabilirim. fiyat hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşabilirler mi? arkadaşlar liste fiyatı olmasın lütfen:)

sen nerelisin bi onu söyle bursada delta en ucuz fcsde

ben şu anda yozgat toprak mahsüllerinde teknisyenim. kocaeli üniversitesinde okuyorum elektrik öğretmenliği bundan dolayı adana, istanbul, kocaeli, ankara ve yozgata sürekli gider gelirim. yardımınızı bekliyorum ilhan_mkp_ilhan bey. ilginiz için ayrıca teşekür ederim.

üstadımm delta ürünleri en hesaplıları istte nereden alırsan al hemen hemen aynı fiyata denk gelecektirrr

En iyi ve ucuzu Deltadır. Ben tüm projelerimi delta ile yaparım. Sana da tavsiyem delta kullanmandır. Çok parça program örnekleri var ve teknis servisi de çok sağlam. Takıldığın yerde sana yardımcı olurlar. plc olarak 14ss ekran olarak dop3.8 ile başlayabilirsin.

www.fastltd.net sitesinden ulaşabilirsin

Sayın akayom2002 ucuz kısmına katılırım ama iyi kısmına katılamam malesef. Yerine göre uygulamalara takılır gider ve calısır. Ama büyük uygulamalarda hem programlama kolaylığı hem donanım dayanıklılıgı ve hafıza alanı acısından tercih edilmez. Delta kücük proses maliyeti düsük işleri hedefledi ve bunuda basardı. Bence tabi burda türkiye distributoru
F.A.S.T in de pazarlama ve türkce döküman desteginde yatıyor. Gercekten adamlar örnek projelere kadar yapmıslar

Son düzenleme:
Ls k200 güç kaynağı ve cpu al sana yeter tokunmatik ekran ls al diger delta alma cok sorunlu

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,692
Kullanıcılar
452,397
Son üye
otomasyon1es

Yeni konular

Geri