alper3507 Üye Katılım 23 Ağu 2022 Mesajlar 20 Puanları 1 Yaş 38 6 Mar 2025 #1 Merhabalar,izmir'de plc ve otomasyon kursu veren eğitim merkezi arıyorum fakat bulamadım.Tavsiye edebilecek olan arkadaşlar var mıdır?
Merhabalar,izmir'de plc ve otomasyon kursu veren eğitim merkezi arıyorum fakat bulamadım.Tavsiye edebilecek olan arkadaşlar var mıdır?
liguan Üye Katılım 12 Mar 2016 Mesajlar 161 Puanları 16 Yaş 28 6 Mar 2025 #2 düzelteme: konum yazılmış sonradan gördüm. özür dilerim. moderatöreler mesajı silebilir. Oyla 0 Downvote
Konu Sah KS alper3507 Üye Katılım 23 Ağu 2022 Mesajlar 20 Puanları 1 Yaş 38 6 Mar 2025 #3 Nereye yazılmıs göremedim. Oyla 0 Downvote
liguan Üye Katılım 12 Mar 2016 Mesajlar 161 Puanları 16 Yaş 28 6 Mar 2025 #4 Ben mesajınızda İzmir'i yazdığınızı görmemiştim. Nerede diye sorumuştum. İkinci kez okuyunca farkettim İzmir'i. Sizlik bir şey yok, ben yanlış okumuşum. Oyla 0 Downvote
Ben mesajınızda İzmir'i yazdığınızı görmemiştim. Nerede diye sorumuştum. İkinci kez okuyunca farkettim İzmir'i. Sizlik bir şey yok, ben yanlış okumuşum.
servetd Profesyonel Üye Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 1,742 Puanları 281 Yaş 56 Konum ankara 6 Mar 2025 #5 alper3507' Alıntı: Merhabalar,izmir'de plc ve otomasyon kursu veren eğitim merkezi arıyorum fakat bulamadım.Tavsiye edebilecek olan arkadaşlar var mıdır? Genişletmek için tıkla ... aslında internette yeterince döküman ve bilgi var kursada pek gerek yok bence bana sorarsan Oyla 0 Downvote
alper3507' Alıntı: Merhabalar,izmir'de plc ve otomasyon kursu veren eğitim merkezi arıyorum fakat bulamadım.Tavsiye edebilecek olan arkadaşlar var mıdır? Genişletmek için tıkla ... aslında internette yeterince döküman ve bilgi var kursada pek gerek yok bence bana sorarsan
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 9,456 Puanları 4,556 Yaş 42 7 Mar 2025 #6 servetd' Alıntı: aslında internette yeterince döküman ve bilgi var kursada pek gerek yok bence bana sorarsan Genişletmek için tıkla ... Baba sen bir whatsapp grubu kurup bize online eğitim versene . Hem bize faydan olur hemde memlekette şanın yürür Oyla 0 Downvote
servetd' Alıntı: aslında internette yeterince döküman ve bilgi var kursada pek gerek yok bence bana sorarsan Genişletmek için tıkla ... Baba sen bir whatsapp grubu kurup bize online eğitim versene . Hem bize faydan olur hemde memlekette şanın yürür