Ferhat KAZAR Üye Katılım 12 Eyl 2011 Mesajlar 23 Puanları 1 Konum Kocaeli 16 Kas 2020 #1 Merhaba Potansiyel tanımlama noktasının içinde yazan 'N' yazısını başka harflerle oluşturmak istiyorum Görünüm ayarlarına girdiğimde değiştirmek için birşey bulamadım Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum @dinceresentas @ergunpoyraz Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 35.9 KB · Görüntüleme: 27 Adsız2.png 104 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba Potansiyel tanımlama noktasının içinde yazan 'N' yazısını başka harflerle oluşturmak istiyorum Görünüm ayarlarına girdiğimde değiştirmek için birşey bulamadım Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum @dinceresentas @ergunpoyraz
⚡mehmet sönmez⚡ Katılımcı Üye Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 368 Puanları 56 Konum istanbul 16 Kas 2020 #2 Ayarlara girip, baglantılara bakacan,
Konu Sah Ferhat KAZAR Üye Katılım 12 Eyl 2011 Mesajlar 23 Puanları 1 Konum Kocaeli 17 Kas 2020 #3 ⚡mehmet sönmez⚡' Alıntı: Ayarlara girip, baglantılara bakacan, Genişletmek için tıkla ... Mehmet bey biraz daha detaylandırabilirmisiniz Ayarlardan hangi sekmelere girmem gerekiyor
⚡mehmet sönmez⚡' Alıntı: Ayarlara girip, baglantılara bakacan, Genişletmek için tıkla ... Mehmet bey biraz daha detaylandırabilirmisiniz Ayarlardan hangi sekmelere girmem gerekiyor
Konu Sah Ferhat KAZAR Üye Katılım 12 Eyl 2011 Mesajlar 23 Puanları 1 Konum Kocaeli 18 Kas 2020 #4 Buraya kadar gelim ancak kablonun içine yazı yazdıramadım
⚡mehmet sönmez⚡ Katılımcı Üye Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 368 Puanları 56 Konum istanbul 18 Kas 2020 #5 Konuya Tekrar baktım, Çizginin üzerinde _N_ harfi oldununa bakmayın, bu düz çizgi , baska harf yazılamıyor, konuyu birde Dincer beye sorabilirsiniz,,
Konuya Tekrar baktım, Çizginin üzerinde _N_ harfi oldununa bakmayın, bu düz çizgi , baska harf yazılamıyor, konuyu birde Dincer beye sorabilirsiniz,,
salihmerta Üye Katılım 22 Ağu 2019 Mesajlar 12 Puanları 1 Yaş 27 18 Kas 2020 #6 Merhaba konu dışında bir sorum olucak eplan p8 2.7 de pano ve ekipman kütüphanesini nasıl aktarabilirim? bu konuda bi kaynak var mı? Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Merhaba konu dışında bir sorum olucak eplan p8 2.7 de pano ve ekipman kütüphanesini nasıl aktarabilirim? bu konuda bi kaynak var mı? Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
⚡mehmet sönmez⚡ Katılımcı Üye Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 368 Puanları 56 Konum istanbul 3 Mar 2022 #7 [