Profesyonel Üyeniz Yaşlı Uzaman Hakında

K tipi otomatla , 2P Nötr kesmeli otomatik sigortayı birbirinden ayıramayan ama ukalalıkta en önde giden Endüstriyel Elektrik-elektronikçiler var aramızda :D
Sen önce git şalt malzemeyi öğren sonra endüstriyeli ekle o ünvanının başına :D

Allah razı olsun. Bilgi eksiği hepimizde var ve bu lokal olarak giderilebilir bir eksiktir bunu hepimiz kabul etmeliyiz asıl önemli olan insanca iletişim kurabilmektir. Karşındaki insanlıktan çıkıp hakaret etmeye başlayınca sizi de ister istemez insanlıktan çıkarmaya zorluyor. Allah iki ayaklı şeytanlardan bizi uzak eylesin [AMİN]

Sevgili Forum Yöneticileri ;
Yukardaki Şahsın Ukalalık Yapıp Şapa Oturduğu Konuyu Sildiniz.
Eyvallah da Bu Yukarıdakiler Nedir Sizce.
Adil Olmakmı Niyetiniz Adilik Yapmak mı

Vesselam.

Sayın 3e-Elektronik hangi konuyu sildik? Eğer forum kuralları ya da genel ahlak kurallarını ihlal eden bir durum varsa üye ayırmaksızın gerekli işlemler yapılmaktadır.

https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/monofazda-sigorta-bağlanması.99375/ isimli konuyu kast ediyorsanız konu yerinde duruyor ve takip ediliyor. Kimse kimseye gıcık oluyor diye forumun huzurunun kaçmasına izin vermeyiz. Eğer size karşı bir tutum olduğunu düşünüyorsanız ve forum kuralları dışına taşan bir durum var ise ilgili mesajın altında bulunan Rapor Et tuşunu kullanarak yöneticilere ilgili konu ya da mesaj hakkında şikayetinizi iletebilirsiniz. Bu şekilde çok daha hızlı sonuç alınır. Ancak taktir edersiniz ki forumda yazılan her mesajı anlık olarak takip edebilmemiz her zaman mümkün olmuyor.

Sayın 3e-Elektronik hangi konuyu sildik? Eğer forum kuralları ya da genel ahlak kurallarını ihlal eden bir durum varsa üye ayırmaksızın gerekli işlemler yapılmaktadır.

https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/monofazda-sigorta-bağlanması.99375/ isimli konuyu kast ediyorsanız konu yerinde duruyor ve takip ediliyor. Kimse kimseye gıcık oluyor diye forumun huzurunun kaçmasına izin vermeyiz. Eğer size karşı bir tutum olduğunu düşünüyorsanız ve forum kuralları dışına taşan bir durum var ise ilgili mesajın altında bulunan Rapor Et tuşunu kullanarak yöneticilere ilgili konu ya da mesaj hakkında şikayetinizi iletebilirsiniz. Bu şekilde çok daha hızlı sonuç alınır. Ancak taktir edersiniz ki forumda yazılan her mesajı anlık olarak takip edebilmemiz her zaman mümkün olmuyor.
Hayır Kastım Bu Konu Değil. Vaviyen Tesisatı İdi Kaldırıldı ve benim İtirazım Bunadır. Alakasız Başka Bir Konuya Gecip Oradan Hakarete Devam Edilmesi.

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz isimde bir konu bulamadım. Konu hangi bölümde hangi tarihte açıldı ya da son defa ne zaman mesaj yazdınız?

Bir üye ile karşılıklı atışmaya giriyorsanız ve size hakaret edildiğini düşünüyorsanız aynı şekilde cevap vermek yerine Rapor Et tuşunu kullanıp yöneticilerin konuya müdahale etmesini beklemelisiniz.

O kaldırılan konuyu rica ediyorum bulun ve yöneticilerin hepsi çok iyi okusun. Kim hakaret ediyor ALLAH RIZASI İÇİN burada çıkıp söylesin ! Tüm eleştirilere açığım !

3e Elektronik geçen haftada bana çattı çok bılıyor konuların uzmanı ama bişeyı bılmıyor yaşlı uzman elektrık konusunda elıne su dokemezsın bence yaşlı uzmanın bılgısını tecrubesını araştır belkı bışeyler oğrenırsın

Yemin ediyorum bilgi önemli değil bilgi eksiği her türlü kapatılır ama insan olmak öyle değil ! sonradan insan olunmuyor !

forumda bırkaç kişi geldı ortalığı kariştırıyor saygı sevgi allah rast getıre önceden böyle değıldı ben agresıfım haksızlığa sabredemiyorum ama benden kat kat fazla olanlar da var ustelık haklı olsun olmasın ben bılırım benım sözüm geçmelı duşuncesındeler

forumda bırkaç kişi geldı ortalığı kariştırıyor saygı sevgi allah rast getıre önceden böyle değıldı ben agresıfım haksızlığa sabredemiyorum ama benden kat kat fazla olanlar da var ustelık haklı olsun olmasın ben bılırım benım sözüm geçmelı duşuncesındeler

Karşındaki direk hakaretle karışık cümle kurunca seni tahrik ediyor. Tartışma bitiyor sonra diyorum ben neler yazmışım diyorum üzülüyorum ama ben 100 üzerinden 5 kırıcı söz kullanmışsam adam %1500 yapmış hakaretin çeşitli versiyonlarını ortaya dökmüş ! ondan sonra kalkmış benim gayet normal eleştirimi alıp utanmadan örnek göstermiş. Adamın hakaretlerinin bulunduğu mesajları alıp alt alta dizsem yerin dibine girmesi lazım ama nerdeee...!
Kullandığı cümleye de bakın "Adil olmak mı niyetiniz adilik yapmak mı"
Senin yaptığın hakaretlerle adalet istersen bırak forumdan atılmayı seni hapse tıkmak gerekir! birde utanmadan konu açıp yazıyorsun !

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
129,838
Kullanıcılar
452,675
Son üye
xzscorpionn

Yeni konular

Geri