Aslanvedat
Üye
Bilmeyince yapıyorlar demek istediklerini mecbur yeni makine aldıkkesinlikle motor kömür arızası tako ve anakart deyip şişirmişler
Bilmeyince yapıyorlar demek istediklerini mecbur yeni makine aldıkkesinlikle motor kömür arızası tako ve anakart deyip şişirmişler
Hocam zaten siz yardımcı olmuştunuz hatanın giderilmesi için söylediğiniz gibi yapınca 4 gün daha kullandık sonra aynı hatayı çok sık vermeye başlayınca servis çağırdık söylediğim gibi sonuç aldık. Anakart üzerinde bir noktada siyahlık vardı o kısım patlamış olabilir fazla elektrikten onu görünce servisin söylediğini sorgulamadım inandımarasanız yada yazsanız burdan yardımcı olurduk
sorun evin sigorta kutusundaki notr gevşekliğinden kaynaklaniyormuş. bosuna makineye pislik atmışım[emoji5]elektronik kartta temasszızlık olabilir lehimlerini kontrol ediniz
beyin bu. uzeri vernik kaplı kart. kimbilir neresi bozuldu.Sevgili Forum üyeleri 7 yıllık Profilo çamaşır makinam çamasırları yıkarken durmamaya başladı normal programda eğer ben durdurmasam sıkmaya geçmeden yıkmaya devam ediyor,durdurup sıkmaya alınca da çamasırları sıcak ve sulu olarak çıkarıyorum.Yetkisiz bir özel servis çağırdım beyin değişecek 580 TL ye hallolur dedi.Malum geçim sıkıntısı tabi veremedik bu parayı.Bu sayfalarda büyük problemlerin kolayca çözüldüğünü görünce sizlere yazma gereği duydum.Sizlerin tavsiyesi nedir acaba?
Çok teşekkür ederim arkadaşım aradım kendisi yardımcı oldu. Eski makinanın kömürlerini ona taktık cillop gibi oldu Allah kendisinden razı olsun helalinden bol kazançlar nasip etsin kendisine ...beni arayın tarif edeyim. 05364621859