Proje

maho-g

Üye
Katılım
3 Şub 2010
Mesajlar
58
Puanları
1
Yaş
33
2 katlı müstakil ev örnek elektrik tesisat projesi arıyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
benim pc bu dosyayı açmıyor . başka fotoğraf formatında olan warmı? ustam

jpg formatıyla fotoğrafla olmaz koskoca proje. Autocad yüklemen lazım yada en azında görebilmen için ücretsiz autocad dwg trueview programını indirip yüklemen lazım.
 
Estağfirullah elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Staj için falan mı lazımdı bu sana ?
Yok abim ya aslına bakrsan ben bu elektrik işini 15 yaşımdan beri tek başıma yapıyorum, . önceden köy yerinde kara düzen yapıyordum şimdi projeli işe yni girdim. projeli tek fazlı 4 ew yaptım 5. de 3fazlı olacak işte. yardımlarınızla... bu arada meslek lisesi bilgisayar teknik servis mezunuyum.. Ne alakaysa :D
 
projeye ihtiyacın varsa bına okul hastane akaryakıt ıstasyo vılla projelerı gonderebilirim
 
Teknik-57 kardeşim benimde tesisat projesine ihtiyacım var kamuda çalışıyorum gönderebilirsen çok sevinirim (mesaj sayısından dolayı özelden mesaj gönderemiyorum)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,854
Mesajlar
921,021
Kullanıcılar
450,960
Son üye
eyaraef

Yeni konular

Geri
Üst