sedat_rv
Üye
Sedat Bey;
Yaşadığınız il istanbul, Ankara gibi büyük iller değilse, internetten malzeme siparişiniz en fazla 2 günde elinize geçer. devreyi yapmanız da 4-5 saat sürer.Eylüle daha çok var. Tabii ki, devre çalışır mı, patlar mı, iş görür mü gibi riskleri de almak istemeyebilirsiniz.
Öğrenci olduğunuz için, hem madden uygun olsun istedim, hem de kendi yapımınız kart olduğunda, konuyu daha iyi anlarsınız ve hocalarınızın da daha çok hoşuna gider diye düşünmüştüm. Buna karşılık, denenmiş ve daha profosyonelce devre, elbetteki daha iyi olacaktır.
Üstad kısmına gelince, ben internetten bulduğum devreleri yapmaya çalışan, genelde de patlattıktan sonra çöpe atan birisiyim. Ama forumda gerçekten konunun üstadları var. Onların yardımcı olacağını düşünerek size böyle bir öneride bulunmuştum.
Mustafa abi doğrusunda, inan bu kartı yapabilcek ne ekipmanım var nede teknik bilgim var ama isterim öğrenmeyi. Eylül-2011 uzakmış gibi duruyor ama başarılı olması durumunda tezin yazımı 1-1.5 ay sürer çünkü hocam düzeltmelerde buluncak vs..vs...ve çalışmaması durumunda mekanızmanın revizyonlar gerekecek bunları düşünerek hazır almak istedim. Çok teşekkür ederim yine tavsiyelerin için ama ben öğretirim dersen o ayrı
Saygılar