gbzlim Üye Katılım 26 Ara 2012 Mesajlar 2 Puanları 1 26 Eki 2016 #1 Merhabalar. Hoca kizdigi icin programi anlatmadan odev verdi nmos ve pmosun grafigini cizdirmemiz lazim. Ama bi turlu beceremdik yardim edebilir misiniz ?
Merhabalar. Hoca kizdigi icin programi anlatmadan odev verdi nmos ve pmosun grafigini cizdirmemiz lazim. Ama bi turlu beceremdik yardim edebilir misiniz ?
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 26 Eki 2016 #2 Hocanızı kızdırmayın sınıfta bırakır, grafikten kasıt nedir anlamadım google kelimeleri yazman yeter!
Hocanızı kızdırmayın sınıfta bırakır, grafikten kasıt nedir anlamadım google kelimeleri yazman yeter!
Konu Sah KS gbzlim Üye Katılım 26 Ara 2012 Mesajlar 2 Puanları 1 27 Eki 2016 #3 Hoca kızdı bir kere mosfetin çalışma grafiğini çizeceğiz keşke google ile hallolmuş olsaydı. bütün her yere baktım olmuyor hocam.
Hoca kızdı bir kere mosfetin çalışma grafiğini çizeceğiz keşke google ile hallolmuş olsaydı. bütün her yere baktım olmuyor hocam.