Hocam ne bağlarsan bağla o amfi 80 amper gücü hayatta çekemeyecek. Zaten ısınmasını görünce çekse bile 5dk sonra üstünde yumurta pişirecek seviyeye gelir.
pioneer GM X 424 (400W) 2 takım hoparlör bi köprü bağlı subwoofer ile markasız 16A LED trafosu kesilmeden güç sağlayabiliyor.
Ses girişi olarak da VHM-314 kullanıyorum, teyplerden on kat kaliteli. Dip sesi yok. Kaliteli bir teyp ile denedim dip ses illaki duyuyorsun. Yok ben yunuslu teyp de izlemek istiyorum dersen de teybin ses çıkışını kullanmadığın sürece 1 amperi yukarı geçmiyor.
Kaliteli 2. el güç kaynağı alırsan, sıfır markasız alacağın güç kaynağından çok daha güvenilir olacaktır.
Yani tavsiyem bilindik markalar Meanwell gibi 80 amper altına düşmediğin sürece senin ihtiyacını rahatlıkla karşılar. HP 2. el sunucu server odalarından çıkma güç kaynakları da çok iyidir.
Merak ediyorsan söyleyeyim son seste amfinin çekebildiği maksimum değer 9-10 amperdi. (seninkiyle aynı seri 400w olan amfiden bahsediyorum) Ki ben subwoofer bağlı kullanıyorum.