ptt nin onundeki afiste okumustum sinirsiz internet 14 tl diye.Gozler hemen acilmisti.Sonra dikkatli inceledigimde altta ufak punto ile yazilmis aciklama var aynen dediginiz gibi. Dikkatli olmak gerek haklisiniz.
Gerçi kampanfilan geçti yine de söyleyeyim, ttnet bildiğimiz Türk(olmayan) Telekom un szöleşmesi bitiyor veya kanunen diğer şirketler de aynı kulvarda yarışabilecekleri (geç de olsa) aklına geldi, rekabet sebebiyle kan kaybediyor abone kapmak ve bağlamak için kampanyalar adında öne sürdüğü şeylerde 2 yıl sözleşme uyguluyor ve fesh ettirmemek veya edenleri cezalandırmak için fahiş bedeller istiyor. Henüz sözleşme yapmadıysanız seçenklerinizi iyi araştırın.
telekomdan kurtulmak için geçen yıl gobeğım çatladı en sonunda ne ıstedılerse verdım gittim mudurluğe borcu yoktur yazısı verın dedım yanaşmadılar bende elımde ödeme makbuzları gazetecilerı çağırıyorum siz bılırsınız dedım Telekom binasının içinde gazete telefonlarını öğrendim arkadaşimdan gorevlı guvenlıkçı gitti mudure benı dinledıklerını anlatmış olacakkı mudur çıktı geldı abi senın işini halledelim uğraşma gel otur istedığın belgeyı verelim yalnız bıraz musade araştıralım borcunuz olabılır dıye bekledim sonunda borcu yoktur yazısını aldım 15 gun sonra telekomdan aradılar internet verelim diye bende superonlineden aldım size ıhtıyacım yok dsedım onlarda bizim altyapıyı kullanıyor internetınız arıza veya kesılebılır dıye tehdit ettı bende o sizinle superonlinenın sorunu benı ılgılendırmez oylece kaldı bir yıldır Superonline kullanıyorum sorun yok
telefondan giriyorsanız net ölçüm olmayabilir 3g modeminiz varsa pc ye takıp deneyin olmadı arayın müşteri hizmetlerini durumu anlatın ,128kbps ile nette rahatça dolaşılır dosya indirme video izleme şansınız olmaz