Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a arkadaşlar resimdeki gibi bir derem var 12 Volt rölem var şimdi bu rölenin çıkışına 12 V olt fan bağlamak istiyorum acaba bu fnı ve güç kaynağını + - şeklinde nasıl bağlarım rölenin 3 tane çıkışı var bilgi verirmisiniz acaba ???
ya arkadaşlar böyle değilde işte 1 nolu uca güç kaynağının - ucu ortada ki ucu fanın + sı şeklinde anlatırsanız dahah iyi olur diğer türlü kafam karıştı biraz..
Kardeş 2 numaraya + gir 3 numarayada fanın + sını gir. - yi direk fana bağla Ama roleyi enerjilendirmen için onada + - vermelisin rolenin tam resmini yollar san onuda söyleyebilirz. Bide role enerjilenince fanın çalışma mantığı nasıl olcak biraz daha bilgi verirsen iyi olur .
hocam devrenin çalışma mantığı şöyle olacak bizim telefonla cihaz kontrol devremiz var bende buna bir fan bağlayıp telefonla açıp kapatmak istiyorum bunun da videosunu çekmek istiyorum amacmız bu bildğiğin basit 12 V fan yani başka bişey değil ...