interestingMAN
Üye
Merhabalar Rüzgar türbini imalati için elimde bazı gerekli malzeler var bu işe yatırım yapmak isteyen olursa görüşebiliriz
Bu konuda misyon-vizyon-eğitim durumunuz - iş tecrübeniz hakkında biraz bilgi verir misiniz?Merhabalar Rüzgar türbini imalati için elimde bazı gerekli malzeler var bu işe yatırım yapmak isteyen olursa görüşebiliriz
Ben de anlamadım, proje için sponsor/destek mi aranıyor, yoksa malzemeleri değerlendirecek birileri mi?Merhabalar Rüzgar türbini imalati için elimde bazı gerekli malzeler var bu işe yatırım yapmak isteyen olursa görüşebiliriz
Enerji ve alternator konularında yüzde yüz bilgi sahibi olduğumu iddia edemem özellikle elektronik kısmında kendimi eksik buluyorum fakat altarnator ve elektirik motorları üretimini uzun yıllardır yapıyorum rüzgar türbini ve bir kaç değişik enerji üretim projesi üzerinde çalışıyorum arge yapmak ve nihai ürün çıkartmak masraflı olduğu kadar ekip gerektirmektedir bu konuda meraklı arkadaşlarla tanışmak isterim birbirimizi tamamlayacagimiz noktalar olabilirBu konuda misyon-vizyon-eğitim durumunuz - iş tecrübeniz hakkında biraz bilgi verir misiniz?