Raspberry pi 4 için Codesys yazılım sürümü seçme

ALİ N

Üye
Merhaba arkadaşlar . Ben codesys yazılımı ile raspberryi plc olarak kullanma konusuna merak saldım . Herhangi bir codesys yazılımını kurup . Control for raspberry sl kütüphanesini kurarak raspberry ile sıkıntısız iletişim kurabiliyorum . Ama bir sorunum var . Ben bağlantıyı kurduktan sonra yaklaşık bir 20 saniye sonra bağlantım kopuyor . Cihaza bağlantı koptu hatası veriyor. Aranızdan raspberry 4 ile sıkıntısız çalışan birisi var ise benimle kullandığı codesys yazılımı ve Raspberry sl kütüphanesinin sürümünü birde raspberry yazılımının sürümünü paylaşabilir mi ?

Teşekkürler . Ben sorunumu 3.5.16.20 sürümünü yükleyerek çözdüm . Raspberryede legacy sürümü yükledim ve sıkıntım kalmadı. Bunları yapmadan önce 5 , 6 farklı sürümünü denedim codesys yazılımının hep sıkıntı çık bende 3.5.16.20 de sıkıntısız kullandım . Bu arada ethercat ile plc modulunden analog çıkış aldınız mı hiç . Dijital input/output almayı başardım ama analog kısmını daha çözemedim.

Direk olarak analog output yerine, Danfoss FC-280 Sürücülere Ethercat yolu ile hız referansı verdiğimi anımsıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…