Raspberry pi Pico, Mitsubishi PLC'ye dönüşüyor

şimdi masam dolu hava sıcak bakarım yakında . win11 de 68mb lık program çalışmadı bende.
evet ben de W11 kurdum. Malesef Gx Developer yüklenmiyor. 900MB lık Gx Works 2 yi deniyeceğim. Daha büyükleri de var Works 2 nin. Works 3 ü hiç denememek lazım aşırı büyükmüş yani diskte çok yer kaplıyor, Tia portal gibi. Olmazsa Windows 10 a dönüş yaparım

@leo46 GX Developer 8.2 , 64-bit Windows 11 de çalışıyor. Nasıl kurulum yaptığımı blog sayfamda anlattım.. Windows 11, bu uygulama bu cihazda çalışmaz diyor ama neyse ki çalışıyor. (installshield 16-bit hatası aşılabiliyor)

i2-min.webp

Gx Developer ve Pico ile ilk plc dersini içeren video’yu yayınladım. Plc öğrenmek için çok para harcamaya gerek kalmamış oluyor. Maksat ilgilenen arkadaşlara yardım etmek, yol göstermek. Değerli yorumlarınızı beklerim. Link :

Bunların dışında altarnatif olarak Raspbian üzerine Codesys yükleyerek plc, hmi, NC ve CNC olarak kullanmanız mümkün.
Üstelik ethernet portunu dilerseniz Profinet veya Ethercat olarak yapılandırıp uzak I/O modullerini de sürebiliyorsunuz.

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Geri