sdag Üye Katılım 18 Ara 2009 Mesajlar 424 Puanları 1 Bugün 14:32 #1 Arkadaşlar merhaba. Konular arasında bilgi bulamadım. Yeni konu açmak zorunda kaldım. Ekte ki fatura formatında enduktıf den sınır aşılmış ancak bu aşımın fıyatlandırmasını bulamadım ve çözemedim. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: Bugün 15:46
Arkadaşlar merhaba. Konular arasında bilgi bulamadım. Yeni konu açmak zorunda kaldım. Ekte ki fatura formatında enduktıf den sınır aşılmış ancak bu aşımın fıyatlandırmasını bulamadım ve çözemedim. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Konu Sah KS sdag Üye Katılım 18 Ara 2009 Mesajlar 424 Puanları 1 Bugün 14:33 #2 Fatura Ekli dosyalar 1790764681003.webp 358.9 KB · Görüntüleme: 8
CEVDET ÇALIK Profesyonel Üye Katılım 30 Ara 2009 Mesajlar 1,237 Puanları 481 Yaş 56 18 dakika önce #3 Merhaba, Endüktif tüketim oranı %20,61 çıkmış. Yani %20 sınırı az miktarda aşılmış. Bu ay faturada 0 TL ceza görünmesinin nedeni, yönetmelik gereği yıl içindeki ilk reaktif aşımda ceza uygulanmaması. Ancak gelecek ay da %20 sınırı aşılırsa reaktif ceza uygulanabilir. Bu nedenle kompanzasyon panosunun, özellikle kondansatörlerin ve rölenin kontrol edilmesi gerekiyor.
Merhaba, Endüktif tüketim oranı %20,61 çıkmış. Yani %20 sınırı az miktarda aşılmış. Bu ay faturada 0 TL ceza görünmesinin nedeni, yönetmelik gereği yıl içindeki ilk reaktif aşımda ceza uygulanmaması. Ancak gelecek ay da %20 sınırı aşılırsa reaktif ceza uygulanabilir. Bu nedenle kompanzasyon panosunun, özellikle kondansatörlerin ve rölenin kontrol edilmesi gerekiyor.