Trafo uçları k1,l1 leri doğru akım trafosuda panodan önce zaten rölede bütün parametreleri el ile giriyoruz(trafo oranı)vs acaca rölede mi ayarlama yapılması gerekiyorAkım trafo ucları ve gerilim faz sırasının dogrulugundan eminmisin. Pano/sistem yenı ıse, akım trafoları kompansazyon panosundan önde olmalı.
Elimde siemens marka PFC 3C reaktif güç kontrol rölesi var sistemi birtürlü otomatik çalıştıramadım şuan manuel olarak kademeleri deveye alıp çıkarıyorum bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
İşte bnde kurulumu yapmadigimdan oluyor galiba ve nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum daha önce hiç yapmadımKurulum yapılmamış olabilir.Akim trafo oranı, trafo testi, kademe testi yapmadan hiç bir röle otomatik işlev yapamaz.
U v w uçlarını mı kast ediyorsunuz? Yani röle besleme uçları mı?Gerılım uclarını sıra ıle yer değiştirin.
İşte bnde kurulumu yapmadigimdan oluyor galiba ve nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum daha önce hiç yapmadım
Röle üzerinde numara yok fakat internetten araştırıp arayınca cevap vermedilerRöle üzerinde irtibat numarası yada Siemens müşteri hizmetlerinden gerekli bilgiyi alabilirsiniz.Fakat ayar yapabilmeniz için kompanzasyon konusuna hâkim olmanız lazım.