Recevier de 3 kanal çekiyo diğerleri çekmiyor.

Yukarıya çıkıp DC kademesinde ölçtüm hiç bir değer göstermedi. Bugün eve gittiğimde ek yerini kontrol edeceğim ustalarım.Tekrar yazarım. Ayrıca [MENTION=83845]by lent[/MENTION], [MENTION=100316]serkan_48[/MENTION] ve detaylı açıklamaları için [MENTION=221255]binbaşı[/MENTION] hocama teşekkürlerimi iletiyorum.

Ustalarım hayırlı akşamlar. Yukarı çıktıgımda dc kademesinde ölçtüğümde bizim ufaklık recevier fişini çekmiş sanırım. Ondan değer görmemişim.;) Kablomu multisiwicin başka çıkışına taktım düzeldi. Peki multisiwicin bu çıkışlarında bir kaç tanesinde arıza meydana gelebiliyor mu ustalarım?

Nihayetinde bu switch kul yapısı elette bozulabilir.

Nihayetinde bu switch kul yapısı elette bozulabilir.

İç yapısını bilmediğim için tamamı değil de bir kaç çıkışı bozulabiliyormuş demek istedim. Saygılar ve sevgiler...

Dün yazmıştım dalgınlıkla başka konuya, "Bir de şunu kontrol edin mevcut kanalların hepsi yatay veya dikey mi buda m/sviç arıza belirtisi, sviç korunaklı yerde mi yoksa üstten su akma damlama ihtimali var mı muhtemel arıza sebebi bu." aslında tek gövde olduğundan bütün yuvalar içerde birleşir tümünü bozma ihtimali de var şansınıza tek yerde sorun yapmış, Açıkta kalan yuvaları bantla su kaçmasın girmesin sorununzu çözdüğünüze sevindim :) hayırlı akşamlar

Dün yazmıştım dalgınlıkla başka konuya, "Bir de şunu kontrol edin mevcut kanalların hepsi yatay veya dikey mi buda m/sviç arıza belirtisi, sviç korunaklı yerde mi yoksa üstten su akma damlama ihtimali var mı muhtemel arıza sebebi bu." aslında tek gövde olduğundan bütün yuvalar içerde birleşir tümünü bozma ihtimali de var şansınıza tek yerde sorun yapmış, Açıkta kalan yuvaları bantla su kaçmasın girmesin sorununzu çözdüğünüze sevindim :) hayırlı akşamlar

İyi geceler Bülent Ustam. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Evet ustam benim çıkışta sorun vardı. Hatta multiswicin bir yerine daha yerleştirdim konnektörü orda da sorun vardı. Neyse ki boş yer vardı.;) Ayrıca ustam multsiwich korunaklı yerde. İnşallah su felan girme olayı olmaz. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum ustam. Hayırlı geceler her şey gönlünce olsun...

Ustalarım hayırlı akşamlar. Bu sorunun aynısı bizim 1. katta da meydana geldi. 4-5 tane boş yer vardı. Hepsini denedik olmadı. Alt dükkanın yuvasındaki kablosunu çıkarıp o yuvaya taktık sorun giderildi. Bu multiswicin 5-6 tane yuvasında sorun var. Diğerleri çalışıyor. Gittikçe yuvalar teker teker bozuluyor. Neden olabilir acaba? Ek yer var birçok kabloda...

Forum istatistikleri

Konular
130,316
Kullanıcılar
453,591
Son üye
HawkF

Yeni konular

Geri