Kemal Kaçmaz
Üye
Hayır bu taşma şalteriBu parçamı oluyor basıç sivici
Hayır bu taşma şalteriBu parçamı oluyor basıç sivici
Resim atabilirmisin direk o parçayı söküp alayım internette çeşit çeşit parça çıkıyor karşıma hangisi bilemedimHayır bu taşma şalteri
BuResim atabilirmisin direk o parçayı söküp alayım internette çeşit çeşit parça çıkıyor karşıma hangisi bilemedim
Teşekkürler inşallah hallederim
Rica ederim halledersin bence parçayı sök götür birebir alTeşekkürler inşallah hallederim
Aynen söküp parçayla giderim bu yoklukta bunu halledersem çok dua ederim Allah razı olsunRica ederim halledersin bence parçayı sök götür birebir al
Ustam ben parçayı söktüm soket dipleri siyahlanmış bu parçadır inşallahAynen söküp parçayla giderim bu yoklukta bunu halledersem çok dua ederim Allah razı olsun
Ustam ben parçayı söktüm soket dipleri siyahlanmış bu parçadır inşallah
Ustam ben parçayı söktüm soket dipleri siyahlanmış bu parçadır inşalah
Aynen bu parçaUstam ben parçayı söktüm soket dipleri siyahlanmış bu parçadır inşallah
Ölçü aletin varsa o parçyı bi kontrol eder misin buzzer da asınca duyarlı bir parça eline alınca anlamışsındır zaten içinde bir siviç var kontak açıp kapatıyorUstam ben parçayı söktüm soket dipleri siyahlanmış bu parçadır inşallah
Evet onuda söktüm çok pisti temizledim içindeki lastiği çıkarınca sivici gördüm ölçüm aletim yok acaba pislikten yapabilirmi tekrar Bi takıp denesemmiAynen bu parça
Ölçü aletin varsa o parçyı bi kontrol eder misin buzzer da asınca duyarlı bir parça eline alınca anlamışsındır zaten içinde bir siviç var kontak açıp kapatıyor