kızagan Üye Katılım 5 Eyl 2013 Mesajlar 206 Puanları 31 25 Ara 2019 #1 bir resmi binari formatına dönüştürmek istiyorum, dönüşümün en temel düzeyde nasıl yapıdığını anlatam bir kaynak veya kitap önere bilirmisiniz
bir resmi binari formatına dönüştürmek istiyorum, dönüşümün en temel düzeyde nasıl yapıdığını anlatam bir kaynak veya kitap önere bilirmisiniz
exsenim Üye Katılım 26 May 2015 Mesajlar 118 Puanları 1 Yaş 36 25 Ara 2019 #2 Youtube merakli maymun kanalında nokia lcd kullanim videosu seyret o video icinde açıklamış
alarmko Usta Üye Katılım 14 Ocak 2009 Mesajlar 1,111 Puanları 181 Yaş 59 26 Ara 2019 #3 ben resmi image2lcd programı ile binary formatına dönüştürüyorum.istediginiz rgb formatında ve tarama yönünde dönüsüm saglıyor.incelemenizi öneririm.
ben resmi image2lcd programı ile binary formatına dönüştürüyorum.istediginiz rgb formatında ve tarama yönünde dönüsüm saglıyor.incelemenizi öneririm.
Konu Sah kızagan Üye Katılım 5 Eyl 2013 Mesajlar 206 Puanları 31 26 Ara 2019 #4 alarmko' Alıntı: ben resmi image2lcd programı ile binary formatına dönüştürüyorum.istediginiz rgb formatında ve tarama yönünde dönüsüm saglıyor.incelemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ama benim aradığım hazır bir proğram değil resmin nasıl binari formatına dönüştürüldüğü gösetern bir kaynak
alarmko' Alıntı: ben resmi image2lcd programı ile binary formatına dönüştürüyorum.istediginiz rgb formatında ve tarama yönünde dönüsüm saglıyor.incelemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ama benim aradığım hazır bir proğram değil resmin nasıl binari formatına dönüştürüldüğü gösetern bir kaynak
alarmko Usta Üye Katılım 14 Ocak 2009 Mesajlar 1,111 Puanları 181 Yaş 59 28 Ara 2019 #5 kızagan' Alıntı: teşekkür ederim ama benim aradığım hazır bir proğram değil resmin nasıl binari formatına dönüştürüldüğü gösetern bir kaynak Genişletmek için tıkla ... http://www.di.unito.it/~marcog/SM/BMPformat-Wiki.pdf
kızagan' Alıntı: teşekkür ederim ama benim aradığım hazır bir proğram değil resmin nasıl binari formatına dönüştürüldüğü gösetern bir kaynak Genişletmek için tıkla ... http://www.di.unito.it/~marcog/SM/BMPformat-Wiki.pdf