Alacagim amfinin ve hoparlorlerin birbirine uyumlu olup kaliteli ses vermesi icin bir ornek verebilirmisiniz ozellikleri konusunda.Mesela ben şoyle diyorum.20 tane 16 cm,hat trafolu,8 ohm,10 watt tavan hoparlöru.Buna uygun olarakda 350watt hat trafolu kisa devre korumali,4 bolgeli,mic ve aux girisli usb sdcard okuyabilen,mikrofon acilinca muzigi kisabilen bir amfi.Bu amfinin baska dikkat edecegim bir tarafi varmi.Mesela hoparlor 8 ohm sa amdininde 8 ohmlukmu olmasi lazim Buna goremi sececgizzBu işte Watt kısmı pek önemli olmuyor önemli olan amfiye ve hoparlöre kaldıramayacağı yük bindirmemek. Ama kalite önemli ses net olsun değsin derseniz güzel bir amfi alacaksınız. Bu iş için üretilen amfiler mevcut hem başınız ağrımaz hem de hoparlör seçimini o amfinin özelliğine göre seçersiniZ. Bu iş aynı PC kasası toplamak gibi. Ürünlerin yüksek olması önemli değil birbirleriyle uyumlu çalışması önemli...
Yok,sadece restoran olarak kullanilacak.Flash bellekten yada tv den muzik yayini olacak sadece.Yukarida yazdigim gibi birbirine uyumlu cihazlar almam geeekiyor ama muallakta kaldim.Bilgi sahibi iseniz yardimci olursaniz sevinirimBurası restoran olacaksa yarın düğün canlı müzik de istenebilir bunun için sisteme bir tane mikser de ekelyin bu mikser le DVD player Radyo yayını ve mikrafon ları çalıştırabilirisiniz yarın montaj biter düğün olacak mikrafon lazım toplantı yapılacak mikrafon da bağlanmalı diyebilirler
Ben daha önce çok amaçlı bir salon kurulumunda bulundum bu salonda konferans,tiyatro,sinema gösterileri yapılıyordu ve bizde mikser le DVD,mikrafonları çalıştırıyorduk siz restoran deyince mikser ekleyin diye bilgi vereyim dedim sadece çünkü yarın canlı müzik isterler düğün yapmak isterler ses sistemlerinden anlamamYok,sadece restoran olarak kullanilacak.Flash bellekten yada tv den muzik yayini olacak sadece.Yukarida yazdigim gibi birbirine uyumlu cihazlar almam geeekiyor ama muallakta kaldim.Bilgi sahibi iseniz yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?