Otm16
Üye
Merhabalar, Direksiyon seti yapmak için niyetlendim ve elimde sadece dc motor eksik. Araştırma yaparken rs-775 kullananların neredeyse hepsi yüksek akım, yüksek devir ve aşırı ısınma sorunu yaşamış. Aynı motorun 12v ile 3000 rpm'de çalışan versiyonları da var. 3000 rpm olanı ne kadar akım çeker, aynı şekilde ısınma yapar mı bunları öğrenmek istiyorum ancak bir bilgiye ulaşamadım. Motor kasnağını 20 diş, direksiyon miline takılacak kasnağı 80-100 diş arası yapıp torku yükseltmeyi düşünüyorum. Bu durumda akım ve devir daha da düşer mi?
Elimde 12v 12.5a led trafosu var. 3000 rpm civarı devri olup nispeten yüksek tork üreten ve düşük akım çeken bir motor arıyorum ancak bir türlü bulamadım. Rs-775'in bahsettiğim versiyonu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?
Elimde 12v 12.5a led trafosu var. 3000 rpm civarı devri olup nispeten yüksek tork üreten ve düşük akım çeken bir motor arıyorum ancak bir türlü bulamadım. Rs-775'in bahsettiğim versiyonu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?