sürücülerde feedback hk.

xenta

Üye
Katılım
4 Eyl 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar bir abb sürücüyü hvac sistemde kullanacağım. kontrol için istenen bilgiler arasında fc feedback isteği var.. kısaca ne demek ve hangi kelemnsler lütfen yardımmm
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba arkadaşım

Sürücülerde feedback olayı motorun sürücüden çektiği akım ile motorun ulaşması gereken devir sayısına ulaştığını kontrol etmesidir.O devride motora bağladığın encoder üzerinden okur.Yani sistemde bi sıkışma oldu motor çok akım çekiyor fakat olması gereken devrin çok altında bi devirle dönüyorsa feedback hatası oluşur..
 
hvac sistemlerinde geri besleme olarak hız bilgisi istenir.
eğer kullanacağınız cihaz acs/ach550 serisi ise 7(+),9(-) klemenslerini 0-20 mA çıkışı olarak kullanabilirsiniz. fabrika çıkışında ayarlıdır her hangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. 0-10V okumanız gerekiyorsa bu klemenslere paralel bir 500ohm direnç bağlamanız yeterli olacaktır. detaylı bilgi almak isterseniz özel mesajla iletişim bilgilerinizi gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
 
evet kullanacağım sürücü acs55o. anlatımın için tş[email protected] a eklemek istediğin birçeyler varsa minnettar olurum.. p+++
 

Forum istatistikleri

Konular
129,073
Mesajlar
923,017
Kullanıcılar
451,358
Son üye
excelse04

Yeni konular

Geri
Üst