sürücülerde feedback hk.

xenta

Üye
Katılım
4 Eyl 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar bir abb sürücüyü hvac sistemde kullanacağım. kontrol için istenen bilgiler arasında fc feedback isteği var.. kısaca ne demek ve hangi kelemnsler lütfen yardımmm
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Merhaba arkadaşım

Sürücülerde feedback olayı motorun sürücüden çektiği akım ile motorun ulaşması gereken devir sayısına ulaştığını kontrol etmesidir.O devride motora bağladığın encoder üzerinden okur.Yani sistemde bi sıkışma oldu motor çok akım çekiyor fakat olması gereken devrin çok altında bi devirle dönüyorsa feedback hatası oluşur..
 
hvac sistemlerinde geri besleme olarak hız bilgisi istenir.
eğer kullanacağınız cihaz acs/ach550 serisi ise 7(+),9(-) klemenslerini 0-20 mA çıkışı olarak kullanabilirsiniz. fabrika çıkışında ayarlıdır her hangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. 0-10V okumanız gerekiyorsa bu klemenslere paralel bir 500ohm direnç bağlamanız yeterli olacaktır. detaylı bilgi almak isterseniz özel mesajla iletişim bilgilerinizi gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
 
evet kullanacağım sürücü acs55o. anlatımın için tş[email protected] a eklemek istediğin birçeyler varsa minnettar olurum.. p+++
 

Forum istatistikleri

Konular
129,076
Mesajlar
923,046
Kullanıcılar
451,360
Son üye
warlock4157

Yeni konular

Geri
Üst