SİZCE EN İYİ ANTİVİRÜS PROGRAMI HANGİSİ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaspersky'i kesinlikle kullanmam bilgisayarı gereksiz yere yoruyor.Ayrıca Netde o kadar çok çeşit virüs var ki sadece 1 program yeterli olmuyor temizlemeye. Uzun zamandır Avast kullanıyorum arada bir Advanced system care ile temizlik yapıp combofix'i çalıştırırım. Hiç problem yaşamadım sizlere de tavsiye ederim.
 
ya biz yaşlandık veya teknoloji değiştı emeklı olmadan 3 yıl bılgısayarıma format atmadım şimdı ıse bır yıl olmadı bilgisayarım ıyıce ağırlaştı arka planda bırsuru proğram çalışıyor guncel eskısı gıbı takıp edemıyorumda sanırım ufukta format gorunuyor antivirus proğramlarına gelınce ben mantıklı bulmuyorum antivirus proğramları eskı virüslere karşi etkılı ya yenı virüslerı ne yapacağız virüs proğramı yazanlar guncel takip ederek virüs yazıyorlar
 
kaspersky iidir tavsiye ederimm internet sitesinde wirüs filan warsa girmio yada uyarı werir girilsin mi die
 
3 senedir ESET Smart Security (Nod 32=lisanslı) kullanıyorum.Hem kasmıyor,hemde güvenlik konusunda bence kaspersky'dan hemen sonra geliyor.Günde 3-5 kez kendi kendisini,yeni çıkan virüs,spam,trojanlara,solucanlara karşı otomatik olarak güncellemekte.Tehlikeli bağlantıları ise,uyarı yaparak, gerçekleştirmeyip sistemi titizlikle korumakta.
 
anket oluştursaydın daha iyi olurdu galiba ben windows essentials kullanıyorum mükemmel valla sorunsuz ve sürekli güncelliyebiliyorum şimdiye kadar da hiç bir sorun çıkmadı ayrıca tam sürüm olarak kullanıyorum ve en önemlisi BEDAVA!!!
 
mcafee internet security'i kullanabilirsin.
 
bence en iyisi Kaspersky fakat ben mecburşyetten eset smart security kullanıyorum...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…