sıcak tutkal

Katılım
26 Ağu 2008
Mesajlar
337
Puanları
1
Yaş
39
değerli dostlar sıcak tutkal sistemleri hakkında araştırma yapıyorum. bu sistem genellikle paket ağzı yapıştırmada kullanılıyor. çok pahalı bir sistem. bu sistemi basite indirgemek için çalışma yapmaktayım vede kalıcı çözümlere ulaşmamız için az kaldı.sizlerden ricam bilgi sahibi olanların bilgilerinini paşlaşması saygılarımla. merak edenlere yardımcı oluruz.
 
hot melt diye arattır nordson diye bir marka bu işin en iyisidir sen püskürtmemi yapacaksın henkel firmasının tutkalı kullanılıyor
 
dynatec ve nordson diye tutkal sistemleri var.tutkalı sıcak özel hortumundan gecirerek modüle ulaştırıp oradan ürüne püskürtür.modül dediğim valf bobini ile tetiklenen bir valftir.bu sistemde tutkal tankını tutkal horumunu ve püskürtmenin yapıldıgı modülün ısısını ayrı ayrı kontrol edip ayarlayabilirsiniz.fakat pahalı bir sistemdir
 
değerli dostlar konuya yabancı değilsiniz. bizimde amacımız nordson makinesini ortadan kaldırmak.biz paketlere püskürtme değilde sürtünme yolu ile yapıştırma peşindeyiz. aradan sıcak tutkal tankı hortum ve modülü kaldıracağız.
 
Zaten kullandığınız sistem,amaca cevap verir.aynı modüllerde biz sürtünme yöntemini kullanıyoruz.ama modulü piston yardımıyla pakete yaklaştırıp,paketten uzaklaştırıyoruz.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,093
Mesajlar
923,178
Kullanıcılar
451,398
Son üye
ilkercan00

Yeni konular

Geri
Üst