Sıfırlamada ölüm

Sa ustalar nasılsınız umarım iyisinizdir.
Ustalar aklım bir soru takıldı umarım cevaplar siniz.
Ustalar bu aşağıdaki videodaki anlatılanlar doğru mu acıklar mısınız?

Bahsettiğim video bu

Son düzenleme:
Evet doğru. Sıfırlama yapılmış bir prizde fazla nötrün yerini değiştirirsen makinelerin gövdesine doğrudan faz hattını bağlamış olursun. Aşağıdaki şekli inceleyin.​

1735615063883.png

Evet doğru. Sıfırlama yapılmış bir prizde fazla nötrün yerini değiştirirsen makinelerin gövdesine doğrudan faz hattını bağlamış olursun. Aşağıdaki şekli inceleyin.​

Ekli dosyayı görüntüle 113052
Elektrik konusunda bilgi sahibi değilim ve yorum ilgimi çekti. Her makinede faz ve nötr karta; topraklama ise gövde, rezistans ve motora bağlıdır. Sıfırlama sonrası toprak hattına faz nasıl ulaşıyoru anlayamadım. benim için öğrenilmesi kıymetli bir yorum olduğu için cevaplarsan minnettar olurum. Selametle.

Elektrik konusunda bilgi sahibi değilim ve yorum ilgimi çekti. Her makinede faz ve nötr karta; topraklama ise gövde, rezistans ve motora bağlıdır. Sıfırlama sonrası toprak hattına faz nasıl ulaşıyoru anlayamadım. benim için öğrenilmesi kıymetli bir yorum olduğu için cevaplarsan minnettar olurum. Selametle.
Usta sıfırlama prizdeki toprak ve nötr hatlarının birleştirilmesi işlemidir. Prizdeki toprak ve nötr hattı artık tek bir kablo olduğu için siz makineyi fişe takınca makinenin gövdeside artık nötr hattı olur. Birisi giderde şebeke tarafında kazara faz ve nötr uçlarının yerini değiştirirse sizin prizdeki nötr dediğiniz uç artık faz olmuş olur. Bu uç toprak ucuyla da bağlı olduğu için makinenin gövdesine de faz vermiş olursunuz.​

Forum istatistikleri

Konular
130,220
Kullanıcılar
453,403
Son üye
luvzen

Yeni konular

Geri