s7-1200

slymnmrkl

Üye
s7-1200 plc neden STL komutlarla programlanamıyor?

KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
tia portal v13 ile stl dlinde de program yazabilirsin.

tia portal v13 çıktı mı bu ne hız böyle.v12 yi yeni kullanmaya başlamıştım.nereden indirebiliriz.

TIA Portal V12'nin altında ve Profesional değil ise STL komutları yazamazsınız.

tia portal v13 tede s7 1200 e stl komut yazamassınız lütfen dikkatli bakalım

Arkadaşım sizin arkadışınız s7 1200 e stl ile birkaç komut yazıp bizimle de paylaşabilirmi bakın birkez daha söyliyorum s7 1200 başka cihaz değil scl de değil stl paylaşırsa çok seviniriz mesela basit bir yıldız üçken olabilir

Arkadaşım sizin arkadışınız s7 1200 e stl ile birkaç komut yazıp bizimle de paylaşabilirmi bakın birkez daha söyliyorum s7 1200 başka cihaz değil scl de değil stl paylaşırsa çok seviniriz mesela basit bir yıldız üçken olabilir

walla siz bu kadar emin konuşunca ben de emin olamadım şimdi ama bana stl le bitirmesini yaptığını söylemişti bi kaç bişi danışmıştı. programı göndermesini isticem. ben de merak ettim şimdi.

ama şimdi farkettim, ilk soran 1200 ile programlama diye sormuş, sonra v12 v13 diye atfedilmiş. ve farkındaysanız v12 de yazılıyor diye yazdım ben. bizim ki s7300 de yazmış olabilir. şimdi benim de kafam da netleşti.

Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,691
Kullanıcılar
452,397
Son üye
otomasyon1es

Yeni konular

Geri