toyer Profesyonel Üye Katılım 7 Kas 2008 Mesajlar 1,249 Puanları 306 28 Kas 2008 #1 compile error 47 yazıyor arkadaslar ektedi programı microwin 4.0 da kurunca bi yardım ediverin yeni başlıyorum plc ye... Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.
compile error 47 yazıyor arkadaslar ektedi programı microwin 4.0 da kurunca bi yardım ediverin yeni başlıyorum plc ye... Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.
Ali Arda Üye Katılım 20 Ocak 2008 Mesajlar 181 Puanları 1 Yaş 41 29 Kas 2008 #2 Yaptığın programı 3 networkte yazman gerekiyordu sen tek networkte yazmıssın ve ayrıca bilgisayarımda program yüklü olmadığı için çizemedim
Yaptığın programı 3 networkte yazman gerekiyordu sen tek networkte yazmıssın ve ayrıca bilgisayarımda program yüklü olmadığı için çizemedim
hasanzincir Paylaşımcı üye Katılım 17 Haz 2007 Mesajlar 684 Puanları 131 Yaş 46 29 Kas 2008 #3 yaptıgın programı 3 ayrı network seklinde yazman lazım
uffuk Üye Katılım 7 Eki 2008 Mesajlar 325 Puanları 1 Yaş 40 29 Kas 2008 #4 yau bu nasıl neywork arkadaşım =) güldüğüm için kusura bakma ama bu işi öğrenince sende güleceksin.. yazdığın her satırı ayrı ayrı networklere yaz.. veya başına SM0.0 kapısı koyarak yap ..
yau bu nasıl neywork arkadaşım =) güldüğüm için kusura bakma ama bu işi öğrenince sende güleceksin.. yazdığın her satırı ayrı ayrı networklere yaz.. veya başına SM0.0 kapısı koyarak yap ..
Konu Sah toyer Profesyonel Üye Katılım 7 Kas 2008 Mesajlar 1,249 Puanları 306 21 Ara 2008 #5 yeni başlamıştım yaw napalım saolun cevaplarınız için ben bu soruyu sorduktan kısa bi süre sonra anladım işi ama geç oldu. tekrar saolun ilginiz için
yeni başlamıştım yaw napalım saolun cevaplarınız için ben bu soruyu sorduktan kısa bi süre sonra anladım işi ama geç oldu. tekrar saolun ilginiz için
prof_serhat Üye Katılım 20 Ocak 2008 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 40 15 Ocak 2010 #6 arkadaşlar bende aynı sorundan muzdariptim..az kalsın kafayı sıyırıyodum ki siz yetiştiniz...çooook sağolun varolun...Allah hepinize zihin açıklığı versin...
arkadaşlar bende aynı sorundan muzdariptim..az kalsın kafayı sıyırıyodum ki siz yetiştiniz...çooook sağolun varolun...Allah hepinize zihin açıklığı versin...