S7-200 SMART plc hakkında ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eskici09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eskici09

Katılımcı Üye
Merhabalar , S7-200 SMART plc ve SMART 700 IE V3 hmı için siemensten bilgi almaya çalıştım fakat, bu ürünlerin sadece Asya pazarı için üretildiğini destek ve bilgi veremeyeceklerini söylediler , aranızda bu ürünlerle çalışan varsa yardımcı olabilir misiniz? Programlama yazılımı ve pc-plc arası bağlantı kablosu hakkında ( pc/ppı adaptör müdür?)

S7-200 smart PLC'lere step7 microwin smart ile bağlanılıyor ve program gönderiliyor. PLC üstündeki eternet port ile doğrudan bilgisayarla bağlayabilirsiniz.

Bu programı bende bulamadım
Mümkünse ekleyebilir misiniz

şimdi sıemens türkiye destek veremiyor, ben bu yazılımın lisansını almak istesem vermeyecek mi ozaman ?

bende wincc flexible smart ı hiç bir yerde bulamadım link gönderecek olan var mıdır

Son düzenleme:
wincc flexible smart v3 ü ingilizce dilinde win7 ye kurdum ama henüz proje de deneme şansım olmadı bu programla hmi içinde ki proje upload yapılabiliyor mu acaba?

wincc flexible smart v3 ü ingilizce dilinde win7 ye kurdum ama henüz proje de deneme şansım olmadı bu programla hmi içinde ki proje upload yapılabiliyor mu acaba?
Hocam siemsnte HMI 'ın yazıldığı backup dosyası yoksa kullanamazsın diye biliyorum , backup upload yapabilirsin ama projede değişiklik yapamazsın, sadece flash bellek veya prosave programıyla HMI downland/upload yapabilirsin sadece yedek almak amaçlı kullanabilirsin.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri