ismailfidan. Üye Katılım 18 Şub 2014 Mesajlar 56 Puanları 1 4 Mar 2016 #1 arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.sımatic manager kurarken önce wincc mi kurulur bu proğramın bir sıralaması varmı mp kabosuda dahil.
arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.sımatic manager kurarken önce wincc mi kurulur bu proğramın bir sıralaması varmı mp kabosuda dahil.
burakatl Üye Katılım 10 Şub 2008 Mesajlar 235 Puanları 6 Konum Bursa 4 Mar 2016 #2 Bir sıralaması yok. Ama yaygın olan önce Simatic manager, sonra varsa safety paket kurulumu, sonra Wincc sonra Scout şeklinde gider.
Bir sıralaması yok. Ama yaygın olan önce Simatic manager, sonra varsa safety paket kurulumu, sonra Wincc sonra Scout şeklinde gider.
Konu Sah ismailfidan. Üye Katılım 18 Şub 2014 Mesajlar 56 Puanları 1 4 Mar 2016 #3 safety paket ve scout ne oluyor sn. burakatl
burakatl Üye Katılım 10 Şub 2008 Mesajlar 235 Puanları 6 Konum Bursa 4 Mar 2016 #4 safety paket; Güvenlik PLC lerin içerisine failsafe yazılım yapmaya yarayan bir paket. Scout ise simotion eksen kontrolörcülerini programlamaya yarayan bambaşka bir Siemens platformu. Sadece varsa elinizde bilgilendirmek için yazdım, eklınız karıştırmak istemedim. saygılar...
safety paket; Güvenlik PLC lerin içerisine failsafe yazılım yapmaya yarayan bir paket. Scout ise simotion eksen kontrolörcülerini programlamaya yarayan bambaşka bir Siemens platformu. Sadece varsa elinizde bilgilendirmek için yazdım, eklınız karıştırmak istemedim. saygılar...