S7300 run olmuyor !!

KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Hocam şu durumda plc nin verdiği hatalar belli, io ları okuyup yazamıyoruz, online olup değerleri göremiyoruz zaten. Her halikurda kart resetlenip yeniden hardware ve software olarak yükleme yapılacak yani. MMC bozuksa da yeni mmc ye yüklenecek ve tüm değerler silinecek.
Aynı arızayı Tamir ettim.
Nasıl ettiniz hocam ?
 
hocam bir de firmware V 3.2.8 görünüyor. V 3.2.6 idi. Bununla bir alakası olabilir mi ? Tekrar 3.2.6 ya alabiliyor muyuz ?
 
kimse dokunmadıysa versionuna, çalışan sistem neyse şuanda ideali odur.
Elinizde plc nin çalışırken program yedeği varsa yeni bir MMC ile yukarıdaki prosedürleri kullanarak programı tekrar yükleyin.

Plc de firmware yükseltme işi dikkatlice ve iyi araştırılarak yapılmalı. Ben s71200 serilerinde birçok plc nin firmware ni zorunlu olarak yükselttim . Yeni versiyonun getiri ve götürüleri iyi bilinmeli!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…