husnuler03
Üye
aradığım cihaz sürekli kendinden ses vermeli. bunlar benim sürekli ıslık çalmamı gerektiriyor. ilginize çok teşekkürler...
aradığım cihaz sürekli kendinden ses vermeli. bunlar benim sürekli ıslık çalmamı gerektiriyor. ilginize çok teşekkürler...
şu ana kadar sorunumu çözemedim. herkese ilginizden dolayı teşekkür ederim. yardımlarınızı bekliyorum.
Tam bu yazdıklarımın üzerine , benim kedim camdan düştü. Eşim akşam eve gelip de kediyi bulamayınca merak etmiş ama kendi deyimiyle "konduramamış" ve bir sebeple birlikte dışarı çıktığımızı düşünmüş. Başka bir nedenle sokağa çıktığında, mahalledeki çocuklardan biri "abi burada yaralı bir kedi var "diye yardım istediğinde bir bakmış ki yaralı kedi dedikleri bizim kediciğimiz. Ya o çocuk haber vermeseydi, tesadüfen eşimi görmeseydi, hayvancağız hala şok içinde , bütün gece o halde sokakta kalsaydı!!!!. İki gündür perişanım. Dün akşam biraz toparladı, acıyan bacaklarının üzerine basabilmeye başladı. Kedi sahibi ya da herhangi bir evcil hayvan sahibi olmak cidden yaşanarak anlaşılabilecek bir şey. Ailenin parçası, hiç büyümeyecek çocuğu oluyorlar.