burası herksein ulaşabildiği bir platform. mesele ciddi ve herkesin meselesi. devlet çok yavaş. ve yapılacak iş önce laboratuvda denenicek. neyle uğraştığımı biliyorum. zaten cihazı bir medikal firması olarak geliştiriyoruz. geliştirip dünyaya açıcaz.Yanlış anlamayın ama yanlış yerdesiniz..
Bu kadar ciddi bir mesele için "amatör" topluluklar olan forumlarda destek ve çare aranmaz.Nihayetinde bu işin şakası yok.Birilerini öldürebilir yada sakat bırakabilirsiniz.
Böyle bir konuda teknik destek alınacaksa üniversiteler yada tekno kentlerdeki ilgili firmalara mali destek alınacaksa KOSGEB'e başvurulmalı.
Hatta yanlış bilmiyorsam sağlık alanında ar-ge yapabilmek için belirli sertifika ve kriterleri taşımak gerekiyor (tam emin değilim).Hal bu iken hele ki sağlığın önemi bu günlerde bu kadar net ortada iken bu işe yanlış yerde çare ve destek arıyorsunuz.
@Ar-kur-Tek usta, konunun ben de farkındayım, abim yüksek tansiyondan felç oldu, rahmetli anacığımda, abimin eli açılması için+ ayak fonksiyonunun düzelmesi için tasarladığım araçları dr yengem itiraz ederken fizyoterapisti onay verdi.(benim ne mühendislik okuduğumu sormuş) ama sonuçta ben cahilim, onlar tamamen tıp ilmine inanıyorlar. ben tıp okumadım(okuyamadım) mühendislik dersen hiç.test etmeden bir cihazı aleti tıbbın hizmetine sokmak çok zor. çok iyi arge istiyor biliyorum ama denekler kim olacak? ve yeterliliğimi kim test edecek. bir tek bunu çözemedim. bir ilacın bir egzersizin kabul edilebilir olduğunun kararını kim verecek yada yaptığım bir aparat veya cihazın onayını kim verecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?