İlginize teşekkürler.Yıllık iznimin
bir bölümünü kullanmak üzere ta-
tildeyim." Türkiye çapında ( ayıp
olmasa,Balkanlar ve Ortadoğu
diyecek) otoriteyim" üfürmelerine
rastlamamak için forumdan uzak
durmaya çalışıyorum.Tüm forum
arkadaşlarıma sağlıklar diliyor saygılar sunuyorum.
Yeni bir üye geliyor, belki foruma tekrar uğramayacak bile, rahatsız oluyor @kocamanusta ve @Under Ground gibi yaptıkları paylaşımlarıyla birçok kişiye yararlı olabilecek üyeler cezayı kendilerine kesiyor. @kocamanusta zamanında meyvesi çamura düşüyor diye ağaç kesilmez tarzında bir cümle kurmuştun sanırım. Aynı cümle senin içinde geçerli. Bir kişi rahatsız olacak diye bin kişiye yararlı olabilecek paylaşımları kesmemek gerek.
adamın olmazına olmaz dediğimiz için ban yiyiyoruz. artık sesimi kıstım, çok çok kapatırım tezgahı kimseye aklımın zekatını vermem. alıp kullananlara da hakkımı helal ettim.
@fgencal artık paylaşımda bulunmak konusunda kendimde ne enerji ne de istek bulabiliyorum . Dünden bugüne söylenen yeni bir şeyde olduğunu da sanmıyorum forumda . Çok konuştuk , çok söyledik . Artık forum bilgi paylaşımından çok ürünlerin son kullanıcısı olmuş teknik sıfatı ol(a)mayan kişilerin günlük dertlerine çözüm aranan ( hem de aşk ve şevkle ) bir yer haline geldi . Bu durumunun değişmeyeceği de çok belli . Benim ismim de Marko Paşa değil . Kimsenin de olmamalı bence.