5 gundur alt bolum düzgün soğutuyor üst bölüm dodurmuyor soguk ama donma yok
Ellerin dert görmesin bunu görmem çok iyi oldu teşekkürlerEvet dediğiniz doğru, üst kısmı da alt kısım gibi +4 derece gibi kullanabiliyorsunuz, alt kısmı ise komple tatil moduna alabiliyorsunuz diye biliyorum. Bizim alt kısmın düğmesi nemden/sudan kaynaklı bu hale gelmişti(fotoğraf ekliyorum). 2 pinli ve direnç değişimine göre kademesini anlayan bir sistem yapmışlar. Bir göz atın derim. Ekli dosyayı görüntüle 101828
Üstadım kartı tertemiz ben yinede tiner fırça ile temizlik yaptım üstüne ne olur ne olmaz diye simdi dolap ayarinida bidaha elledim tamamen kapatti sonra bidaha kapat ac yaptim simdi normal sogutmasi lazım sogutmazsa yarin termostat gelicek onu degistirip duruma bakıcaz herşeyi paylaşayım dedim belki bir başkasına umut olurEvet dediğiniz doğru, üst kısmı da alt kısım gibi +4 derece gibi kullanabiliyorsunuz, alt kısmı ise komple tatil moduna alabiliyorsunuz diye biliyorum. Bizim alt kısmın düğmesi nemden/sudan kaynaklı bu hale gelmişti(fotoğraf ekliyorum). 2 pinli ve direnç değişimine göre kademesini anlayan bir sistem yapmışlar. Bir göz atın derim. Ekli dosyayı görüntüle 101828
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?