Santiye icin tavsiyeleriniz

Arkadaslar bugun bir is basvurusu yaptim ve yarin is basi santiye gidilecek gibi agirlikli olarak, santiyede calisirken tavsiyelriniz neler olacaktir ayrica calistigim sirket a sirketi diyelim ben b sirketi icin agir ve tehlikeli islere uygun saglik raporu aldim ben a sirketinden calisirken b sirketinin benim uzerimdeki sorumluklari benim a ve b sirketleri uzerindeki sorumluluklarim nelerdir acaba.İlk isim diyebilirim daha onceden yaz tatilinde ufak bir calisma olmustu ciddi anlamda ilk is ve ilk saha olacak.Saha yorucu bunu biliyorum ama calismayana ekmek yok bunuda biliyorum :)) sahada daha dinc olmak icinde bi tavsiye alalim :)
Ayrica genel anlamdada is hukuna gore genel.haklarin.nelerdir vs... bahsederseniz sevinirim :)Cevaplariniza tesekkurler

Bence çok zor durumda değilsen, şantiye türü işlere hiç bulaşma. Forumda detaylı olarak anlatıldı.

Kafana uygun iş bulamadıysan gir başla ama bilki şantiyecilik bataklık gibidir bir girdinmi o sektöre kolay kolay çıkamazsın. Taşeronda çalıştım,müteahhitte çalıştım,kontrollük yaptım, neticede bir girdim hiç çıkamadım :)
En kötü iş, işsiz aylak dolaşmaktan iyidir yeterki mesleğini yap.

Hangi şirkette sigortalı iseniz o şirkete ait sorumluluk vardır
Bir an önce proje işlerine gir..:)

Bende öyle düsünüyorum ise girerkende söyledim çizim yapabilirim plc programı yazabilirim tabi sizin vereceğiniz destek ile dedim yani mantık olarak kafa basıyor gerekli destek geldiğinde yaparım dedim mühendis değilim diye pek güvenmediler ama çoğu mühendisi katlarım programla mantığı vs... buna inanıyorum simdi dört elle eplan vs... öğrenmeye çalıscam bi yandan, bir süre sonra tekrar konusurum artık biraz kendimi gelistireyim yapcak bi sey yok

Forum istatistikleri

Konular
129,837
Kullanıcılar
452,668
Son üye
asmaydın

Yeni konular

Geri