paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,594 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 30 May 2023 #11 Muhsin Kamer' Alıntı: Tüm aktif ve pasif malzemeler dikkatli ölçülmeli, (özellikle değer kaybeden veya arızaya düşen malzeme bulunmalı) Genişletmek için tıkla ... sanırım konu sahibine yazmak istediniz, kart benim önümde değil
Muhsin Kamer' Alıntı: Tüm aktif ve pasif malzemeler dikkatli ölçülmeli, (özellikle değer kaybeden veya arızaya düşen malzeme bulunmalı) Genişletmek için tıkla ... sanırım konu sahibine yazmak istediniz, kart benim önümde değil
Muhsin Kamer Profesyonel Üye Katılım 16 Şub 2012 Mesajlar 1,366 Puanları 281 30 May 2023 #12 . Son düzenleme: 31 May 2023
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,594 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 30 May 2023 #13 Muhsin Kamer' Alıntı: Evet Konu sahibine açıklayıcı olsun diye yazdım. Genişletmek için tıkla ... iyi de neden benden alıntı yapıyorsun, bana cevap verir gibi?
Muhsin Kamer' Alıntı: Evet Konu sahibine açıklayıcı olsun diye yazdım. Genişletmek için tıkla ... iyi de neden benden alıntı yapıyorsun, bana cevap verir gibi?
Muhsin Kamer Profesyonel Üye Katılım 16 Şub 2012 Mesajlar 1,366 Puanları 281 31 May 2023 #14 @paskomya Neden alındınız? Siz rahatsız eden bir durum mu oldu? Açıklayıcı olsun diye yazdım. Şimdi hepsini siliyorum. Forumda böyle aksiyonlar yapılırsa; Ben giderim... Sizlere iyi forumlar dilerim. Hepsini sildim @paskomya İçiniz rahat olsun. Bende bu forumdan giderim. Hepinize iyi forumlar....
@paskomya Neden alındınız? Siz rahatsız eden bir durum mu oldu? Açıklayıcı olsun diye yazdım. Şimdi hepsini siliyorum. Forumda böyle aksiyonlar yapılırsa; Ben giderim... Sizlere iyi forumlar dilerim. Hepsini sildim @paskomya İçiniz rahat olsun. Bende bu forumdan giderim. Hepinize iyi forumlar....