Süpürgeci41
Üye
Kartın diğer tarafını görelim.Ekli dosyayı görüntüle 94518benim şarjlı süpürgenin dün gece Elektronik kartında hasar oluşmuş bu resimdeki yanık olan taraftaki devre elemanlarını söküp yenisini taksam bu sorunu giderebilir miyim ? Bunun tamirini nasıl yapabilirim ?
Bundan bende yok
Ben sadece bu direnç benzeri elemanı değiştirip yenisini takıp sorunu giderebilir miyim diye düşünmüştümBundan bende yok
Bundan bende yok
Ben sadece bu direnç benzeri elemanı değiştirip yenisini takıp sorunu giderebilir miyim diye düşünmüştüm
değiştir ve dene, sonucu bize de söyle, hani arada sırada o filtre kısmını da bir yıka.Ben sadece bu direnç benzeri elemanı değiştirip yenisini takıp sorunu giderebilir miyim diye düşünmüştüm
Bu cihazdan bir adet almayı düşünüyorum prmosyon parasıyla . Daha doğrusu kamuya kazandıracağım
Kontrol ettim çalışıyor ama pili takınca çalışmıyorArkada bir entegre ve transistörler var . Onların sağlamlığı kontrol edilmeli. Sadece direnç mevzusu olması zayıf olasılık .
Bu cihazdan bir adet almayı düşünüyorum prmosyon parasıyla . Daha doğrusu kamuya kazandıracağım