size katılıyorum aslında tüm tesisatlar trifaze olması gerekir artık. slmSayın rezistan ben tek katlı bir ev yaptırsam muhakkak tirifaze çektiririm. düşündüğümüzde her eve trifaze lazım. artık şohben gibi yüksek watt çeken cihazlar her evde var. mantıklı olan bu..
Sn. rezistans merhaba.sizin tedaş yönetmeliklere uymuyor abone istemezse bu duruma itiraz edebilir yönetmelikte olmayan bir şeyi kimsa yaptırım olarak kullanamaz. ama abone kendi istiyorsa o zaman sorun yok. trifaze her zaman daha sağlıklıdır. slm
Ben yönetmelikte böyle bir madde bulamadım. Kesin bir bilgi mi bu ?iç tesisat yönetmeliğine göre 9kw a kadar monofaze 9 kw tan sonra trifaze olarak uygulanıyor slm
artık güç farketmiyor monofaze abone yapılamıyor yeni değişen yönetmeliğe göre köylerdede dahil olmak üzere trifaze abone şart ç.mak-b.mak-fırın 7500 yapıyor zaten SAYGILARsizin tedaş yönetmeliklere uymuyor abone istemezse bu duruma itiraz edebilir yönetmelikte olmayan bir şeyi kimsa yaptırım olarak kullanamaz. ama abone kendi istiyorsa o zaman sorun yok. trifaze her zaman daha sağlıklıdır. slm